Adelin Petrişor, despre TVR: Mi se pare o ruşine imensă că o televiziune cu 2200 de angajaţi nu poate găsi înlocuitori pentru doi reporteri bolnavi

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Adelin Petrişor FOTO Adevărul
Adelin Petrişor FOTO Adevărul

Adelin Petrişor critică managementul TVR pentru proasta gestionare a îmbolnăvirilor de COVID-19 din televiziunea publică.

"După vreo 7 luni de program de teren în pandemie, doi reporteri ai Ştirilor TVR au #COVID19. Din câte ştiu, oamenii iau tratament, dar sunt acasă, nu la spital. 

Încă de la început, noi lucrăm împărţiţi în două ture, doar câte 4 reporteri de teren pe fiecare tură. Acum, în loc să-i înlocuiască pe cei 2 pe o perioadă de 2-3 săptămâni cu oameni din redacţie sau din alte departamente ale TVR, şefii au preferat să ne amestece pe noi cei rămaşi şi să ne pună într-un program haotic. Gata, s-a dus ideea că turele nu se pot întâlni la muncă. 

Am vorbit cu producătorul general, cu şefa Ştirilor şi cu Preşedintele TVR. Le-am explicat că suntem obosiţi, stresaţi şi că programul de până acum ar fi fost cel mai bun pentru această perioadă complicată. Toţi au zis că ne înţeleg, că nu au alte soluţii şi fiecare a arătat cu degetul spre altcineva. Le-am spus şi eu că mi se pare o ruşine imensă că o televiziune cu 2200 de angajaţi nu poate găsi înlocuitori pe termen scurt pentru 2 reporteri bolnavi", a transmis Adelin Petrişor.  

"Poate nu ar trebui să mă mir chiar aşa de tare. Dacă stau să mă gândesc bine, la Ştiri numărul producătorilor, editorilor şi prezentatorilor cred că e cel puţin dublu faţă de cel al reporterilor. TVR, armata cu 1000 de generali şi o singură ordonanţă..." a punctat jurnalistul TVR. 

TV



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite