Adela Popescu revine la Pro TV: cântăreaţa va prezenta emisiunea „Vorbeşte lumea“, alături de Cove

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Adela Popescu (29 de ani) revine la Pro TV pentru a prezenta noul sezon al emisiunii „Vorbeşte lumea“, alături de Cove (41 de ani). Show-ul aduce noutăţi, de luni până vineri, de la ora 12:00 la 13:00 şi de la 14:00 la 15:00, din situaţii reale de viaţă, până la probleme de interes general, a transmis Pro TV.

Potrivit „Libertatea“, Adela Popescu a fost aleasă „din zeci de opţiuni“, iar în cele din urmă producătorii au considerat-o cea mai potrivită să prezinte show-ul care va aborda o tematică mai mult socială decât mondenă, cum era până acum.

„Vorbeşte lumea“ debutează în cel de-al doilea sezon în forţă, cu o nouă formulă şi un nou look. Începând de astăzi, Adela Popescu este noua colegă de platou a lui Cove! Cei doi le vor aduce telespectatorilor în fiecare zi, de luni până joi, cele mai noi informaţii din lumea mondenă şi sfaturi utile din domenii variate.

„«Vorbeşte lumea» este o emisiune care mi-a plăcut dintotdeauna, tocmai pentru că are un format curat şi plin de energie. Am aşteptări foarte mari de la mine, dar sunt sigură că eu, Cove şi întreaga echipă din spatele camerelor vom reuşi să le aducem telespectatorilor cele mai picante şi interesante informaţii din lumea mondenă şi nu numai! Ne vedem chiar acum, pe Pro TV!“, a declarat Adela Popescu.

„Sunt foarte fericit să prezint emisiunea alături de Adela! Cred că vom face o echipă foarte bună şi ştiu că excelează la capitolul simţ al umorului. Noul sezon vine cu multe noutăţi şi abia aştept să le aducem telespectatorilor un show complet, în care vor găsi atât informaţii utile, cât şi divertisment, voie bună, dar şi secrete de vedete“, a declarat şi Cove.

Noutăţile se ţin lanţ, iar echipa emisiunii a pregătit multe surprize pentru noul sezon. Noi rubrici, interviuri de suflet cu personalităţi puternice, trucuri de stil, informaţii picante din viaţa vedetelor, situaţii de viaţă reale, dar şi sfaturile specialiştilor în probleme de interes general sunt doar câteva dintre noutăţile despre care „Vorbeşte lumea“ în noul sezon, de luni până vineri, de la ora 12:00 la 13:00 şi de la 14:00 la 15:00.

Telespectatorii vor afla, la cald, cele mai interesante detalii din lumea mondenă! Astrele vor vorbi şi ele despre ce ne aşteaptă, iar vedetele vor fi în centrul atenţiei.

Adela Popescu revine la Pro TV în condiţiile în care Sore s-a retras din format pentru a intra în concediu de maternitate, iar Vica Blochina şi Nadine nu mai apar în formulă. Se pare că Adela a fost luată în calcul pentru un singur sezon (trei-patru luni), după care se va retrage pentru a se dedica vieţii de familie. Astfel, Adela începe anul în echipa trustului care a creat-o, mai scrie „Libertatea“.

Adela Popescu va fi rivală cu soţul ei, Radu Vâlcan, cel care va prezenta viitorul sezon al emisiunii „Insula Tentaţiilor“, la Antena 1.

Adela Popescu şi-a anunţat recent fanii că va deveni mamă pentru prima dată prin intermediul unui mesaj publicat pe blogul ei, intitulat „Vom fi părinţi! :)“. Aceasta spune că părinţii lor ştiau de această veste, însă restul membrilor familiei au aflat de Crăciun. „A venit un colet în momentul în care eram toţi strânşi la masă. O fotografie cu ecografia pusă într-o cutie metalică cu Moş Crăciun, reni, zăpadă, steluţe, cadouri , a ajuns la Radu. El a desfăcut-o şi a dat-o din mână în mână tuturor. Nu puteţi să vă imaginaţi cum a fost! (...) Vom fi părinţi, dragii noştri, şi ne-am dorit să împărtăşim cu voi vestea aceasta în perioada Crăciunului… ultimul «în doi»“, a scris Adela Popescu, pe blogul său.

Cântăreaţa Adela Popescu şi actorul Radu Vâlcan s-au căsătorit pe 22 august.

TV



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite