A fost lansat primul trailer oficial al serialului „Absenţa“, care urmează să fie difuzat pe AXN VIDEO

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Stana
Katic joacă rolul agentei FBI Emily Byrne, care trece printr-o serie de evenimente contradictorii FOTO AXN
Stana Katic joacă rolul agentei FBI Emily Byrne, care trece printr-o serie de evenimente contradictorii FOTO AXN

Sony Pictures Television Networks difuzează în premieră, trailer-ul oficial al producţiei „Absentia/ Absenţa“, serialul original AXN, cu Stana Katic în rolul principal. Poveste emoţionantă a unei regăsiri dureroase, serialul cu accente criminalistice are premiera pe AXN în România în această toamnă.

În timp ce caută înverşunată unul dintre cei mai periculoşi criminali în serie, agenta FBI Emily Byrne (Stana Katic) dispare fără urmă. Şase ani mai târziu, este găsită într-o cabană părăsită într-o pădure, fără prea multe amintiri despre perioada în care a fost captivă. Odată ajunsă acasă, adevărata dramă se dezvăluie: soţul său (Patrick Heusinger) este recăsătorit, iar fiul său, crescut de o altă femeie, o respinge. Curând, însă, Emily se trezeşte în mijlocul unor noi crime.

Producţia serialului o are pe Stana Katic în prim-plan nu doar ca actriţă principală, ci şi ca producător executiv, după opt sezoane în care a interpretat-o pe Kate Beckett în serialul-hit ABC „Castle“. Cel mai recent film de lungmetraj în care Stana a avut un rol este „The Rendezvous“, regizat de Amin Matalqa. Este cunoscută şi din filmele: „CBGB“, „Big Sur“, „The Spirit“, „Feast of Love“, „The Double“ şi apariţia din „Quantum of Solace“.

Katic deţine numeroase nominalizări şi premii la festivităţile din entertainment-ul internaţional, printre care trei premii la People’s Choice Awards, un premiu PRISM şi trei premii la TV Guide Awards. Stana îşi dedică eforturile unor proiecte filantropice cu aplecare spre zona mediului, a educaţiei copiilor şi a sănătăţii.

Premiera serialului de 10 episoade, „Absenţa“, este programată în România pentru toamna lui 2017, pe AXN. 

TV



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite