Două echipe penalizate la America Express: „E frustrant!”. Cine a obținut prima Imunitate din noul sezon

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Ultima etapă din Guatemala le-a adus laolaltă pe cele 7 echipe rămase în competiție. Andreea Bălan și Antonescu au obținut prima Imunitate din această etapă.

Foto Antena 1
Foto Antena 1

După ce Andreele au câștigat Imunitatea și biletul spre ultima țară din competiție, cele 6 echipe rămase în joc au tras tare într-o nouă cursă care i-a purtat printr-o plantație de boabe de cafea.

La această misiune 2 echipe au fost penalizate cu câte 10 minute. După ce au avut de ales câte un plic, cele 6 echipe trebuiau să găsească anumite plante. Echipa formată din Cătălin Bordea și Nelu Cortea a primit o penalizare de 10 minute după ce au căutat timp de o oră plantele și nu au reușit să le găsească. 

„Eram de o oră, nu mai puteam. Mă dureau picioarele, mi-era cald. E frustrant! Hai până la judecător să vedem ce se întâmplă. Îți dai seama ce ni s-a dus tot avantajul? S-a dus tăticule. Puteam să tragem foarte bine plicul cu 0, puteam să tragem cu 5, cu 12, cu orice alt număr de acolo. Am tras 16!”, a spus Cătălin Bordea.

Cealaltă echipă penalizată la limită a fost formată din Cătălin Scărlătescu și Doina Teodoru. Cei doi au primit penalizare de 10 minute din cauza lipsei unei boabe de cafea. 

Înainte de a ajunge pe plantația de cafea, 3 echipe s-au duelat în jocul pentru amuletă. Joaquin și Ovidiu, Bordea și Cortea împreună cu frații Gavril au intrat în joc, iar la final Bordea și Cortea au primit cea de-a treia lor amuletă. Acest lucru nu le-a purtat noroc în cursa pentru Imunitate, acolo unde frații Gavril au ieșit învingători.

Este prima Imunitate cucerită de Dinu și Jean Gavril care li s-au alăturat Andreelor cu care vor merge mai departe în Columbia. Pentru celelalte 5 echipe cursa continuă în Guatemala. 3 dintre acestea vor intra la cursa pentru ultima șansă. 

TVPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite