Roast-ul lui Victor Ponta a fost amânat. Care sunt motivele

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Cosmin Nedelcu (Micutzu) a anunţat că roastul lui Victor Ponta, programat pentru data de 14 septembrie, a fost amânat. Mai mulţi comedianţi care erau implicaţi în show au explicat şi care sunt motivele care au stat la baza deciziei.

„Din cauza întâmplărilor din ultima perioadă am zis toţi că nu e momentul pentru roast-ul lui Ponta, aşa că îl vom amâna pentru o perioadă mai liniştită, în care nu vom avea atâta ură, nici de o parte, nici de alta, nici de alta, nici de alta ş.a.m.d., sperând la vremuri mai bune pentru comedie“, a transmis Micutzu pe pagina de Facebook.

Anunţul a fost făcut şi de alţi comedianţi, printre care Raul Gheba, Radu Bucălae şi Cătălin Bordea. „Dat fiind faptul că poporul acestei ţări e gazat, bătut şi dup-aia învinuit, ni s-a părut o idee bună să amânăm roast-ul lui Ponta până la un moment în care poporul nu o să mai fie gazat, bătut şi învinuit. Pentru că, sinceri să fim, acum nu prea ne arde de râs“, a scris şi Raul Gheba, referindu-se la incidentele violente care au avut loc pe 10 august, la mitingul Diasporei. 

„Roast-ul lui Ponta se amână. Se amână până când lucrurile se vor linişti şi normaliza cât de cât, iar prim miniştrii nu vor fi mult mai amuzanţi decât noi“, a anunţat şi Bordea. 

Pe 1 august, Micutzu a confirmat pentru „Adevărul“ că fostul prim-ministru Victor Ponta a fost de acord să participe pe 14 septembrie la un roast, show în care mai mulţi comedianţi fac glume acide pe seama unui „invitat de onoare“. Micutzu a dezvăluit şi cât a durat pentru a-l convinge pe fostul lider PSD să accepte invitaţia şi le-a răspuns celor care îl critică, argumentând că îl ajută astfel pe politician să-şi recapete popularitatea.

ShowbizPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite