Vunk a lansat un videoclip inedit: clipul incomplet care „îşi caută jumătatea“ cu ajutorul fanilor

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Vunk a lansat videoclipul „Un nou Univers“, numele concertului pe care trupa îl va susţine la Sala Polivalenta, pe 7 octombrie, primul show din România sub forma unui eveniment multimedia.

Prima jumătate a clipului spune povestea a două personaje venite într-o lume străină lor. Privind totul prin ecrane stilizate, cei doi se cauta unul pe celălalt, dar şi propriul loc în noul univers.

Videoclipul „Un nou Univers“ îşi caută şi el întregul – lansat doar pe jumătate, poate fi ajutat să se întregească de toţi cei care îl vor răspândi. „Clipul este unul viu pentru că respiră emoţie, mesaj, iar căutarea lui iniţiază şi căutarea ta interioară. Mai mult decât orice, este un clip viu pentru că suntem într-un nou univers, iar aici totul este posibil. Videoclipul piesei este el însuşi un personaj. Este un univers în care două fiinţe, din aceeaşi lume, ajung, separat, într-o lume străină de ei şi se caută unul pe celălalt“, a explicat Cornel Ilie, liderul trupei Vunk. 

Aşa cum concertul „Un nou Univers“ are motto-ul „E timpul să te întorci. La Tine“, aşa şi videoclipul piesei cu acelaşi nume povesteşte, într-o formă metaforică, ideea de întoarcere la sine: „Povestea personajelor din altă lume din videoclip este povestea oricăruia dintre noi, pământenii, care ne pierdem la un moment dat drumul şi ajungem în viaţa altor oameni fără să vrem să fim acolo, ajungem în lumi străine nouă doar pentru că acolo ne-au dus viaţa şi slăbiciunile. Fiecare om este un univers uriaş şi are datoria să şi-l descopere, să-l exploreze şi să-l arate şi celorlalţi aşa cum este el, nu aşa cum vor ceilalţi să fie“, a adăugat Cornel Ilie.

   

   

„Fiecare îl are pe celălalt în sufletul lui şi rămâne de văzut dacă cele două personaje dintr-un nou Univers îşi vor găsi drumul pentru a fi împreună până la finalul clipului“, a spus artistul, care apelează la toţi cei care ştiu cât este de important să-ţi găseşti drumul şi jumătatea în viaţă să distribuie şi să ajute videoclipul „Un nou Univers“ să devină un întreg.  

Biletele la concertul Vunk de pe 7 octombrie, de la Sala Polivalentă, au fost puse în vânzare în reţeaua magazinelor Germanos, Diverta, Orange şi Vodafone, în oficiile Poştei Române, în benzinariile OMV şi online pe www.iabilet.ro.   

Muzică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite