VIDEO Un cântec despre oamenii normali în pandemie i-a depăşit în topuri pe Andrea Bocelli şi Lana Del Rey

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Cântecul "Ordinary People" este interpretat de artişti din Croaţia şi Italia FOTO: Croatia Records
Cântecul "Ordinary People" este interpretat de artişti din Croaţia şi Italia FOTO: Croatia Records

Compus de doi artişti croaţi, cântecul „Ordinary People” (n.red.-„Oameni normali”) se bucură deja de succes în topurile din America şi Europa, reuşind să depăşească în clasamente artişti celebri precum Andrea Bocelli şi Lana Del Rey.

Cântecul, dedicat oamenilor normali care trăiesc în pandemie, este interpretat de artistul italian Ermanno Fabbri, Awa Fall-o cântăreaţă italiană cu origini senegaleze, trupa croată  Whiteheads şi artistul croat Marko Tolja. Videoclipul a fost filmat la Milano, în Italia şi la Rijeka, în Croaţia.

„Ordinary People” a fost compus de doi artişti croaţi-Ivan Krsevan Komnenovic(muzica) şi Ivo Scepanovic (versuri). În doar trei săptămâni, cântecul a intrat în topurile muzicale din S.U.A., Olanda, Italia, Canada, Finlanda, Qatar, Croaţia, Serbia şi Pakistan. În top 100 din Olanda, hit-ul a urcat în doar o săptămână de pe locul 92 pe locul 73, depăşind artişti faimoşi precum Andrea Bocelli (locul 79), Amy Macdonald (locul 92) şi Lana Del Rey (locul 97).

„Melodia este o poveste internaţională, este povestea oamenilor normali care trăiesc în perioada pandemiei. Cântecul este dedicat oamenilor normali de pe tot globul. Am intenţionat să trimitem un mesaj că oamenii normali de pe tot globul îşi fac cu devotament treaba şi de cele mai multe ori sunt foarte tăcuţi şi timizi. Un alt mesaj este acela că oamenii normali trebuie să aibă un rol important în deciziile luate cu privire la viitorul planetei şi la protecţia mediului”, ne-a declarat Ivo Scepanovic, autorul versurilor cântecului „Ordinary People”.

Vă mai recomandăm şi:

Katarina, fiica lui Andrei Gheorghe, a participat la X Factor. Ce proiect pregăteşte artista şi cum au notat-o juraţii

VIDEO Care este cel mai urmărit videoclip pe YouTube. A reuşit să depăşească „Despacito“

MuzicăPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite