VIDEO Totul despre show-ul Lady Gaga. Ce vor vedea spectatorii la concert

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Lady Gaga va avea un show extravagant la Bucureşti FOTO Reuters
Lady Gaga va avea un show extravagant la Bucureşti FOTO Reuters

Lady Gaga susţine în această seară, la Sofia, în Bulgaria, primul concert din piciorul european al tureului său, „Born This Way Ball“. Cu două zile înainte de show-ul din România, artista a mărturisit într-un interviu acordat pentru Radio 21 că nu ştie prea multe despre ţara noastră, dar că abia aşteaptă să ajungă aici.

„Am pus o mulţime de întrebări, pentru că nu ştiu multe despre România, dar ştiu sigur că mâncarea e foarte bună“, a declarat Lady Gaga în interviul acordat postului Radio 21.

Artista, care a fost acuzată în câteva ocazii că o copiază pe Madonna, a recunoscut că regina pop era una dintre artistele sale prefarate în copilărie. „O ascultam pe Madonna când eram mică şi-mi plăcea că era foarte provocatoare. Dar acum, când compun, altele sunt sursele mele de inspiraţie. Mă gândesc la figuri masculine, cum ar fi David Bowie“, a completat cântăreaţa.

Aşa cum şi-a obişnuit fanii în trecut, cu apariţii extravagante la diverse evenimente – îmbrăcată cu o rochie din carne sau travestită în bărbat – Lady Gaga nu va face excepţie nici la Bucureşti.

Femeia-motocicletă şi canapeaua din „carne“

Show-ul este împărţit în cinci acte şi include mai multe teme precum discriminarea, iubirea de sine sau controlul politic. Spectacolul începe cu piesa „Highway Unicorn (Road to Love)“, iar Lady Gaga îşi face apariţia pe scenă călare pe un inorog  mecanic. Artista apare pe scenă ieşind din „Regatul faimei“, de fapt, un castel gotic, care reprezintă principalul element de decor. 

Prima parte a show-ului mai include melodiile "Government Hooker“ (in care îl seduce pe unul dintre dansatorii săi, înainte de a-l „omorî“), „Black Jesus/Amen Fashion“ şi „Bloody Mary“.
Pentru hitul „Bad Romance“, artista poartă o rochie albă, din plasti şi ţine un discurs despre identitatea ei, după care este luată de bodyguarzi şi dusă în vârful castelului. Toată scena este o metaforă menită să sugereze restricţiile impuse de guvernul american.

Urmează hiturile „Judas" (unul dintre cele mai controversate clipuri ale artistei, în care aceasta apare în chip de Maria Magdalena, alături de un Isus de culoare, pe motocicletă), „Fashion of His Love“ şi „Just Dance“.
Dup „LoveGame“ şi „Telephone“ urmează un interludiu care anunţă următorul act al concertului. Extravaganţele continuă, astfel că pentru melodia „Heavy Metal Lover“, artista apare în chip de femeie-motorizată, întinsă pe o motocicletă, cu braţele înfipte în două lăcaşe speciale, care dau impresia că Lady Gaga şi motocicleta fac corp comun. Această scenă recreează coperta albumului „Born This Way“, care dă şi numele turneului.

Cea mai mare scenă de turneu

Urmează melodii precum „Bad Kids“, „You and I“, „Electric Chapel“ şi „Poker Face“, la finalul căreia Lady Gaga este coborâtă într-o maşină uriaşă de tocat carne. Imediat după acea iese din scenă aşezată pe o canapea din „carne“ şi cântă hiturile „Alejandro“ şi „Paparazzi“. Concertul se încheie cu piesa „Scheiße“, iar la bis Lady Gaga interpretează „The Edge of Glory“ şi „Marry the Night“.

Pe parcursul concertului artista poartă 14 ţinute create de case celebre precum Versace, Armani şi Moschino. Show-ul se va desfăşura pe o scenă cu o deschidere de 150 de metri şi o înălţime de 26 de metri, întregul amplasament fiind conceput sub forma unui castel gotic, cu turnuri, sculpturi şi capcane, după cum l-a imaginat chiat Lady Gaga.
Mai sunt bilete

Întreaga construcţie stabileşte un nou record pe piaţa de concerte din România, aceasta fiind totodată cea mai mare scenă din lume construită pentru turneul unui artist.
Scena va avea şi o pasarelă lungă de aproximativ 120 de metri, construită sub forma unui semicerc, care va delimita zona Monster Pit de zona Gazon A. Monstruleţii (aşa cum îi numeşte Gaga pe fanii ei) vor sta în Monster Pit, o zonă special amenajată chiar lângă scenă şi vor avea vizibilitate maximă.
Pentru show-ul care va avea loc pe 16 august, în Piaţa Constituţiei din Capitală, mai sunt disponibile bilete pe Gazon A, B şi C. Biletele pot fi achiziţionate la preţuri începând cu 90 de lei, din reţeaua Diverta şi, în limita disponibilităţii, şi în ziua evenimentului, de la intrarea în zona de concert. Accesul publicului se va face începând cu oră 17.00, pe la cele două intrări amenajate pe Bulevardul Libertăţii.

Muzică



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite