VIDEO Rolling Stones lansează un album de hituri pentru a sărbători jumătate de secol de carieră

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Actuala formulă a trupei: mick Jagger, Ron Wood, Keith Richards şi Charlie Watts
Actuala formulă a trupei: mick Jagger, Ron Wood, Keith Richards şi Charlie Watts

Legendara formaţie britanică The Rolling Stones va lansa un album de hituri, în luna noiembrie, pentru a marca 50 de ani de la înfiinţarea trupei. Materialul discografic va include şi primul single al grupului britanic, „Come On“.

Albumul, intitulat „GRRR!“, va fi lansat în mai multe formate, inclusiv într-un pachet de trei CD-uri cu 50 de piese, un pachet Super-Deluxe de patru CD-uri cu 80 de piese, dar şi un pachet special cu discuri de vinil, au anunţat reprezentanţii trupei britanice, potrivit Mediafax.

Albumul va conţine unele dintre cele mai cunoscute melodii lansate de Stones de-a lungul timpului, precum „Satisfaction“, „Jumping Jack Flash“ şi „Brown Sugar“, dar şi două piese noi, compuse recent de rockerii britanici într-un studio de înregistrări din Paris.

Ar putea reveni pe scenă

„Aceste sunt primele piese noi pe care Mick Jagger, Keith Richards, Charlie Watts şi Ronnie Wood le-au înregistrat împreună, după ce au finalizat înregistrările pentru albumul «A Bigger Band» din 2005“, se arată în comunicat.

Potrivit unor surse citate de revista „Billboard“, The Rolling Stones ar urma să susţină o serie de patru concerte, în noiembrie, la New York şi la Londra. Membrii trupei au anunţat iniţial că nu vor susţine un turneu aniversar în acest an, însă apoi au lăsat să se înţeleagă că s-au răzgândit, făcând câteva declaraţii în acest sens cu ocazia lansării unui volum fotografic şi vernisajului unei expoziţii la Londra, în vara acestui an, în cadrul seriei de evenimente organizate pentru a marca cea de-a 50-a aniversare a formaţiei.

The Rolling Stones s-a format la Londra în 1962 şi este una dintre cele mai renumite trupe rock din lume. A vândut peste 200 de milioane de albume şi a susţinut mii de concerte cu casa închisă. În 2007, formaţia The Rolling Stones a concertat şi la Bucureşti.

Muzică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite