VIDEO Primul clip Gaz pe Foc, după 13 ani

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Veteranii Alin Lupşa şi Paul Panait şi noii lor colegi, Gabriel Bălaşa şi Robert Ardeleanu, şi-au răsplătit fanii cu videoclipul melodiei „Cât îmi lipseşti“, după o lungă aşteptare. Filmuleţul a fost realizat în True Club din Bucureşti, în timpul unui concert.

„Am avut un show de aproape o oră şi am filmat şi videoclipul în aceeaşi atmosferă, la True Club. De fapt, acesta e cadoul nostru pentru fani după atâta timp“, a spus Paul Panait în emisiunea Adevărul Live

Băieţii au recunoscut că au avut o surpriză când au revenit pe scena muzicală românească. Publicul s-a schimbat complet, dar fanii care-i ştiau de la finalul anilor '90 i-au întâmpinat într-o manieră specifică perioadei lor de glorie. Tinerele au venit cu postere şi reviste vechi pe care le-au cerut autografe, muzica lor fiind în continuare o sursă de inspiraţie pentru cuplurile care şi-au manifestat dragostea pe ritmurile Gaz pe Foc.

„Fanii pe care îi aveam atunci când ne-am despărţit erau nostalgici. Sunt chestii emoţionante. La concert, ei retrăiau momentele. Publicul era altul la finalul anilor '90, oamenii erau dornici, avizi de muzică, de show-uri. După Revoluţie, lumea se distra, însă piaţa de acum e cam aglomerată şi dezorientată“, a mai zis Paul.

image

Încântaţi de ceea ce au auzit, unii dintre spectatorii din True Club şi-au tatuat şi acronimul trupei, GPF. „Noi avem de gând să ne câştigăm orice fel de public, de la 16 ani, până la cel mai critic public. La concert, m-am trezit cu doi bărbaţi care mi-au spus că deşi la început nu dădeau doi bani pe noi, acum ne respectă pentru că am cântat live. Suntem sinceri şi aşa trecem dincolo de «sticl㻓, a descris Alin.
 

După 13 ani, Paul şi Alin pun Gaz pe foc la Adevărul Live 

Muzică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite