VIDEO Paula Seling şi Ovi Jacobsen în presa internaţională: „Presiunea este mai mare faţă de 2010“

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Reprezentanţii României la Eurovision Song Contest le-au împărtăşit jurnaliştilor din străinătate emoţiile concursului şi le-au oferit momente muzicale inedite. Paula Seling şi Ovidiu Cernăuţeanu (Jacobsen) au interpretat piesa „Miracle“ în multiple feluri, reuşind să le amintească fanilor de succesul din 2010.

Artiştii care au făcut cinste României în 2010 cu hitul „Playing With Fire“, clasat pe locul al treilea în finala concursului din Norvegia, continuă periplul Eurovision cu interviuri, concerte şi pregătiri intense pentru un show impecabil, de data aceasta pe scena din Danemarca. 

„Ne simţim ca acasă, dar este puţin diferit faţă de 2010. Ne simţim bine, dar presiunea este un pic mai mare faţă de atunci“, a spus Paula Seling, surprinsă într-un filmuleţ postat pe contul de YouTube Eurovision Song Contest.

image

Mai puţin modest, dar la fel de glumeţ, Ovi a zis că este mândru de piesa pe care a compus-o cu cu Philip Halloun, un veteran al Eurovisionului. „Pentru mine, în calitate de compozitor, e în regulă. Noi ne concentrăm să dăm ce avem mai bun pe scenă. Suntem încrezători. Desigur, avem experienţă. Respectăm competiţia şi îi respectăm pe ceilalţi concurenţi, au piese bune, dar ne focusăm pe ceea ce avem“, a explicat artistul.

image
image

În ceea ce priveşte show-ul din 8 mai, din a doua semifinală Eurovision Song Contest, cei doi anunţă că au pregătit ceva diferit faţă de spectacolul din 2010.

În Amsterdam, la „Eurovision în Concert“, unul dintre cele mai importante evenimente asociate concursului, cei doi au cântat în faţa jurnaliştilor străini şi au mizat inclusiv pe o variantă antrenantă şi mai comică a melodiei.  

MuzicăPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite