VIDEO Melodia rap interpretată în şase limbi diferite, cea mai nouă senzaţie pe internet

0
Publicat:
Ultima actualizare:
RiceBoyLiu, un tânăr raper din Los
Angeles a înţeles că muzica rap sună bine indiferent de limba pe
care o vorbeşte FOTO Facebook
RiceBoyLiu, un tânăr raper din Los Angeles a înţeles că muzica rap sună bine indiferent de limba pe care o vorbeşte FOTO Facebook

Muzica rap sună bine indiferent de limba în care este cântată, iar acest lucru a fost înţeles pe deplin de către cântăreţul RiceBoyLiu, care a compus o piesă cu versuri din şase limbi diferite, scrie „Huffington Post“.

Dacă videoclipul piesei „What the Fox Say?“, cântată de către duo-ul norvegian intitulat Ylvis, a adunat peste 145 de milioane de accesări pe YouTube şi a devenit în scurt timp preferatul internauţilor, este considerat un hit la fel de mare precum „Gangnam Style“, iată că un tânăr raper din Los Angeles s-a gândit să contracareze ascensiune piesei fraţilor Vegard şi Bård Ylvisåker cu o melodie rap ale cărui versuri jonglează cu şase limbi diferite.

RiceBoyLiu, un tânăr raper din Los Angeles a înţeles că muzica rap sună bine indiferent de limba pe care o vorbeşte. Acesta s-a gândit să compună o piesă hip-hop ale cărui versuri alternează în şase limbi diferite, fără ca rimele să aibă de suferit. Astfel, tânărul spune o poveste în engleză, germană, spaniolă, rusă, coreeană şi chineză.

Modul în care RiceBoyLiu cântă este destul de impresionant, nu doar pentru că alternează şase limbi diferite, ci mai ales pentru că reuşeşte să creeze o armonie între versuri.

Melodia rap interpretată în şase limbi diferite, cea mai nouă senzaţie pe Internet

Muzică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite