VIDEO Eurovision 2014: Primele impresii din Copenhaga, după un zbor cu peripeţii şi paşapoarte pierdute

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Paula şi Ovi vor avea astăzi prima repetiţie la Eurovision. FOTO Facebook
Paula şi Ovi vor avea astăzi prima repetiţie la Eurovision. FOTO Facebook

După întâmplări neaşteptate în aeroporturi, Paula Seling şi Ovi Jacobsen, reprezentanţii României la Eurovision 2014, au ajuns, marţi seara, la Copenhaga. Artiştii noştri au făcut fotografii pentru susţinătorii din România şi din străinătate, iar miercuri dimineaţă au transmis şi mesaje video. Interpreţii piesei „Miracle“ au prima repetiţie în această seară, pe scena unde vor performa în a doua semifinală Eurovision.


Pentru că se gândesc la susţinătorii din ţară, reprezentanţii României la Eurovision le-au şi trimis mesaje, la doar câteva ore după ce au ajuns în Copenhaga.

„Astăzi este o zi extrem de plină, pentru că avem de înregistrat imnul Eurovision, avem repetiţii lungi pentru monitorizarea de scenă, şi repetiţii pe scena mare. Avem câteva întâlniri la ambasadă. Ziua va fi foarte lungă. Vă transmit toată dragostea mea şi vă mulţumesc că ne sunteţi alături cu gândul şi cu sufletul. Vă îmbrăţişez“, le-a transmis Paula prietenilor de pe Facebook, printr-o înregistrare video. Mai jos, avem un alt filmuleţ, cu mesajul amândurora.

„Avem un program încărcat azi, dar Paula şi Ovi sunt în formă. Abia aşteaptă să urce pe scenă pentru repetiţie, să simtă explozia de energie adusă de acest eveniment, dar mai ales să vadă la discuţiile cu organizatorii de la viewing room cum va arata filmarea pregătită României pentru momentul de pe scenă. Tot azi avem şi prima întâlnire cu presa, spre seară. Deja avem semnale de la jurnalişti dornici să-i întâlnească pe reprezentanţii noştri”, spune şi Liana Stanciu.

Cei doi artişti, împreună cu Liana Stanciu, şefa delegaţiei române la Eurovision, au zburat marţi spre Copenhaga (cu escală la Amsterdam), dar înainte au susţinut o conferinţă de presă în aeroport.

În avion, echipa României a fost întâmpinată cu aplauze de călători, iar echipajul aeronavei a ţinut să anunţe la microfon prezenţa artiştilor. Interpreţii au oferit autografe colegilor de călătorie, iar o adolescentă le-a făcut chiar un cadou, o schiţă în creion cu portretele lor. La aterizarea în Amsterdam, Ovi şi-a îndeplinit un vis din copilărie şi s-a aşezat la manşa aeronavei.

image
ovi jacobsen

Din nefericire, la punctul de control de la Amsterdam, artistul a constatat că nu mai are paşaportul asupra sa. Cum avionul cu care tocmai zburaseră se pregătea să se întoarcă la Bucureşti, iar cel spre Copenhaga urma să decoleze în scurt timp, a început o cursă contracronometru, cu alergări, căutări, apeluri telefonice şi multe emoţii. Ovi nu şi-a găsit paşaportul, dar, spre norocul său, avea o copie a actului de identitate. Timpul pierdut a făcut ca delegaţia României să nu ajungă la timp la îmbarcare, dar o problemă tehnică a aeronavei a necesitat înlocuirea avionului cu altul, ceea ce a favorizat reîntregirea delegaţiei.

Desigur, artiştii au interpretat situaţia drept un miracol.

paula seling
paula seling

Artiştii care vor urca pe scena din Copenhaga în a doua semifinală, pe 8 mai, au lansat duminică videoclipul piesei „Miracle“. Paula şi Ovi vor concura cu artişti din Malta, Israel, Norvegia, Georgia, Polonia, Austria, Lituania, Finlanda, Irlanda, Belarus, Macedonia, Elveţia, Grecia şi Slovenia. Potrivit sondajelor, reprezentanţii României sunt favoriţi în semifinală şi au mari şanse de a se califica în cursa finală, din 10 mai. 

MuzicăPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite