FOTO Paula şi Ovi, mesaj de la revedere, la aeroport: „Am rămas cu un vis neîmplinit. Vrem să ajungem pe locul I“

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Românii vor să convingă Europa că miracolele există. FOTO Sever Gheorghe
Românii vor să convingă Europa că miracolele există. FOTO Sever Gheorghe

Cu mai puţin de două ore înainte de a zbura spre Copenhaga, cu drapelul în braţe şi zâmbetele pe buze, Paula Seling şi Ovi Jacobsen, artiştii care ne vor reprezenta la Eurovision cu piesa „Miracle“, şi Liana Stanciu, şefa delegaţiei române în concurs, au dat ultimele declaraţii, în cadrul unei conferinţe ce a avut loc în aeroport.


Interpreţii piesei „Miracle“ şi Liana Stanciu ne-au împărtăşit emoţiile, înainte de a lua zborul către Copenhaga (cu escală la Amsterdam).

Ovidiu Cernăuţeanu (Jacobsen) a venit cu cei doi copii şi cu soţia, iar Paula, cu soţul, care a lucrat în această perioadă la producerea „miracolului“. Zâmbitori şi optimişti, cei trei au împărtăşit emoţiile pentru 8 mai, când vor performa pe scena din Copenhaga, numărul lor fiind şi cel care închide a doua semifinală.

ovi jacobsen
paula seling

„Sper ca 15 să fie numărul care ne aduce noroc anul acesta. Ne calificăm în finală. Faptul că suntem o ţară din estul Europei nu ne interzice să visăm“, a spus Liana Stanciu, şefa delegaţiei române la Eurovision.

paula si ovi foto sever gheorghe

„Mă simt onorată, protejată şi cocoloşită, pentru că Liana s-a ocupat de noi în toată această perioadă. Pentru asta, îi mulţumim. Abia aştept să văd cum e scena, să văd cum iese spectacolul. E o răbdare care-ţi face un gol în stomac. Suntem încrezători şi tot ceea ce facem facem cu gândul la echipa care ne susţine“, a continuat Paula, zâmbitoare. „Suntem pe ultima sută de metri şi acum, la începutul celor 100 de metri, ne dorim să dea Dumnezeu să ne întoarcem victorioşi“, a mai zis artista.

paula seling foto sever gheorghe

Ovi şi-a amintit de momentul în care a compus piesa cu Philip Halloun. „Miracolul constă în faptul că, de la o piesă mică, am ajuns aici. Colaborarea cu Paula a început în 2009 şi s-a concretizat în 2010. De atunci, am rămas cu un vis neîmplinit. Vrem să ajungem pe locul I“, a zis el, referindu-se la performanţa din Norvegia, când s-au clasat pe locul al treilea la „campionatul european de muzică“.

ovi jacobsen foto sever gheorghe

Siguri pe propriile forţe, cei doi au recunoscut că nu le este frică de nimic, din moment ce se concentrează pe spectacol şi încearcă să ofere ce au mai bun, pentru a-i face mândri pe români. După ce au ascultat melodia „Miracle“, fanii au spus că a 60-a ediţie Eurovision Song Contest se va ţine la Bucureşti, iar Ovi speră că această viziune se va concretiza. „Ne aşteptăm să câştigăm. Ne dorim foarte mult. O să fim la înălţime“, a promis artistul.

Piesa poate să placă sau nu, dar nu poate fi confundată. Putem deveni un reper la Eurovision. De-a lungul concursului, au fost foarte mulţi învinşi care au fost difuzaţi pe radio, dar şi învingători care nu au ajuns la radio. Liana Stanciu
liana stanciu foto sever gheorghe

Chiar dacă show-ul nu e pus la punct, căci nu au căzut la o înţelegere cu organizatorii EBU (European Broadcast Union – n. r.), privind viziunea spectacolului, Liana Stanciu a subliniat că specialiştii danezi au aşteptări ridicate de la români. „După numărul nostru se dă startul votului, aşa că o să fie ceva spectaculos“, a zis ea. De altfel, Paula va purta o rochie de 5-6 kilograme şi sandale create special, aşa cum şi-a dorit.

paula si ovi foto sever gheorghe
paula si ovi foto sever gheorghe

Artiştii vor să păstreze un fir roşu şi elemente din show-ul prezentat în 2010, dar şi să se reinventeze, ştiind că lumea va compara numărul actual cu cel de atunci. „Cred că trebuie să fim de 10 ori mai buni, pentru ca lumea să remarce evoluţia“, a zis Ovi.

Indiferent de locul pe care îl vor obţine, Liana Stanciu spune că un lucru e sigur: „Piesa poate să placă sau nu, dar nu poate fi confundată. Putem fi foarte buni şi putem deveni un reper la Eurovision. De-a lungul concursului, au fost foarte mulţi învinşi care au fost difuzaţi pe radio, dar şi învingători care nu au ajuns la radio“, a subliniat specialista.

Artiştii care vor urca pe scena din Copenhaga în a doua semifinală, pe 8 mai, au lansat duminică videoclipul piesei „Miracle“. Paula şi Ovi vor concura cu artişti din Malta, Israel, Norvegia, Georgia, Polonia, Austria, Lituania, Finlanda, Irlanda, Belarus, Macedonia, Elveţia, Grecia şi Slovenia. Potrivit sondajelor, reprezentanţii României sunt favoriţi în semifinală şi au mari şanse de a se califica în cursa finală, din 10 mai.

MuzicăPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite