Trupa Rixton, cunoscută pentru hit-ul „Me and My Broken Heart“, concertează pentru prima dată în România: cum puteţi câştiga invitaţii

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Trupa Rixton este formată din Jake Roche, Charley Bagnall, Danny Wilkin şi Lewi Morgan FOTO Getty Images
Trupa Rixton este formată din Jake Roche, Charley Bagnall, Danny Wilkin şi Lewi Morgan FOTO Getty Images

Grupul britanic Rixton, care a cucerit topurile muzicale, cu hiturile „Me and My Broken Heart“ şi „Wait on Me“, va concerta pentru prima dată în România, în cadrul unui eveniment organizat de Coca-Cola.

Concertul va avea loc pe 28 ianuarie, începând cu ora 19.00, la Sala Polivalentă din Bucureşti, iar accesul se va face pe baza invitaţiilor duble obţinute prin intermediul platformei coke-stream.com

Organizatorul evenimentului, Coca-Cola, a pregătit surprize pentru toţi fanii săi şi iubitorii de muzică. În deschidere, Smiley va susţine un concert live.

Cei patru britanici - Jake Roche, Charley Bagnall, Danny Wilkin şi Lewi Morgan – s-au alăturat artistei Ariana Grande în turneele sale din America de Nord şi Europa şi au cântat în deschiderea turneul lui Ed Sheeran din America de Nord.

„Suntem onoraţi de invitaţia de a cânta în România, ştim că este o ţară frumoasă. Am tot urmărit pe conturile noastre de social media mesajele de încurajare pe care le primim de aici şi ne bucurăm că avem, în sfârşit, ocazia de a cânta pentru fanii noştri din România“, au declarat cei patru membri ai formaţiei Rixton.

Toţi cei interesaţi de concert pot găsi mai multe informaţii despre surprizele pregătite şi modalităţile în care se pot câştiga invitaţiile duble pe coke-stream.com.

*Accesul la eveniment se va face pe baza unui act de identitate, conform listelor aflate la intrare, începând cu ora 18.00.

Muzică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite