Taylor Swift a stabilit două recorduri pe Spotify cu noua versiune a albumului „Red”

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Cântăreaţa pop Taylor Swift a stabilit într-o zi două recorduri pe Spotify cu noua versiune a albumului „Red”.
Cântăreaţa pop Taylor Swift a stabilit într-o zi două recorduri pe Spotify cu noua versiune a albumului „Red”.

Reprezentanţii serviciului de streaming Spotify au spus că Taylor Swift a stabilit două recorduri vineri, când a apărut „Red (Taylor’s Version)” - cel mai accesat album al unei artiste în decurs de o zi, cu 90,8 milioane de accesări, şi cea mai ascultată artistă în decurs de o zi.

Cel mai recent, în iulie 2020, „Folklore” al lui Swift a fost cel mai accesat album al unei cântăreţe în decurs de o zi pe Spotify, cu 78,7 milioane de accesări.

Înaintea ei, Ariana Grande deţinea acest record, cu „Thank U, Next”, stabilit în februarie 2019.

Vineri, Swift a devenit şi cea mai ascultată artistă într-o singură zi pe Spotify. Muzica ei a înregistrat 122,9 milioane de accesări.

Pe lângă anunţul relansării albumului, recordurile stabilite au fost impulsionate şi de apariţiile ei, joi, la emisiunile lui Jimmy Fallon şi Seth Meyer. Promovarea a continuat în weekend, cu reprezentaţia oferită la emisiunea „Saturday Night Live”, unde a cântat versiunea de zece minute a piesei „All Too Well”.

„Red”, apărut în 2012, este al doilea album din discografia cântăreţei Taylor Swift care a fost reînregistrat. Noul disc cuprinde 30 de titluri.

În luna aprilie, cântăreaţa a lansat „Fearless (Taylor’s Version)”, primul din seria albumelor pe care a anunţat că le reînregistrează, după ce catalogul ei de la Big Machine Label Group a fost cumpărat în iunie 2019 de Ithaca Holdings a lui Scooter Braun.

În noiembrie 2020, după ce înregistrările master ale pieselor artistei au fost vândute încă o dată către Shamrock Holdings, Swift a anunţat că începe să reînregistreze muzica sa mai veche.

Muzică



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite