Ştefan Hruşcă nu mai cântă despre „Ler“: artistul concertează în iunie, la Teatrul Naţional din Bucureşti

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Ştefan Hruşcă,
cunoscut pentru concertele sale de conlinde din preajma sărbătorilor,
a pregătit un nou album, intitulat „Cântece de-acasă“ FOTO
Adevărul
Ştefan Hruşcă, cunoscut pentru concertele sale de conlinde din preajma sărbătorilor, a pregătit un nou album, intitulat „Cântece de-acasă“ FOTO Adevărul

Cântăreţul Ştefan Hruşcă (57 de ani), unul dintre cei mai apreciaţi cântăreţi de muzică folk şi de colinde din România, va susţine un concert la Teatrul Naţional din Bucureşti, pe 8 iunie, în care va interpreta piese de pe albumul „Cântece de-acasă“, care urmează să fie lansat în mai.

Ştefan Hruşcă, cunoscut pentru concertele sale de conlinde din preajma sărbătorilor, a pregătit un nou album, intitulat „Cântece de-acasă“, cu melodii de inspiraţie folclorică, din zona Maramureşului, a Bihorului şi a Mureşului, informează organizatorii evenimentului, Project Events. Artistul a mărturisit că acest nou proiect este unul pe care a vrut să îl înregistreze de mai mult timp, discul adunând câtece vechi care dau „esenţa, durerea şi înţelepciunea“ neamului românesc. „Am simţit nevoia să înregistrez acest disc de ceva timp; e un proiect de suflet, care sper să ajungă la inimile dumneavoastră, celor care m-au ascultat cu drag de 33 de ani încoace. Sunt cântece vechi, inegalabile, cu care am crescut sau pe care le-am descoperit şi îndrăgit în multele mele călătorii şi de care m-am simţit aproape. O apropiere pioasă şi mereu fascinată de esenţa acestui neam al nostru, cu durerea şi înţelepciunea sa fără sfârşit, dar şi cu acel har nebănuit al său de a rosti în aceeaşi măsură gândurile şi adevărurile fiecaruia dintre noi. Dacă le ştiţi, cântaţi-le! Dacă nu, ascultaţi-le! Vi le dăruiesc întru preţuire şi atentă păstrare“, a spus Hruşcă.

Concertul lui Ştefan Hruşcă va avea loc pe data de 8 iunie în Sala Mare a Teatrului Naţional Bucureşti, fiind organizat de Project Events. Hruşcă va interpreta piese de pe albumul „Cântece de-acasă“, care va fi lansat în mai.

Preţul biletele diferă în funcţie de categorie: VIP - 120 de lei, I - 100 de lei, II - 80 de lei. Tichetele se găsesc în reţeaua Biletoo, la Teatrul Naţional Bucureşti, în librăriile Librarium şi Eminescu, la magazinele Flanco, Muzica, Palatul Naţional al Copiilor şi magazinul BiletFan - staţia de metrou Unirii 1, precum şi online, pe www.biletoo.ro, www.bilet.ro, www.blt.ro, www.bilete.ro, www.eventim.ro şi www.myticket.ro.

Ştefan Hruşcă, născut pe 8 decembrie 1957, la Ieud, în Maramureş, este interpret de muzică folk, cunoscut publicului din România mai ales prin colindele sale. A debutat ca artist în anul 1981, la Cenaclul Flacăra. Până în 1984, acesta a susţinut peste o mie de spectacole împreună cu cenaclul. În 1991, s-a stabilit în Toronto, Canada, arată Mediafax.

Muzică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite