Selah Sue revine la Bucureşti: biletele VIP pentru concertul din Berăria H s-au epuizat

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Pentru cel mai noul album, Selah Sue a compus şi primul cântec de dragoste FOTO Hepta
Pentru cel mai noul album, Selah Sue a compus şi primul cântec de dragoste FOTO Hepta

Cântăreaţa belgiană Selah Sue revine la Bucureşti pe 15 decembrie, când va suţine un concert la Berăria H, pentru care biletele VIP s-au epuizat.

Selah Sue revine în România alături de trupa sa pentru un show electrizant la Beraria H din Bucureşti, începând cu ora 22.30. Biletele VIP din faţa scenei (categoria A) sunt sold out, momentan mai fiind disponibile doar bilete la categoria B si C. Tichetele în presale au următoarele preţuri: 60 LEI – Cat. C (cu loc la masă sau fără loc) şi 75 LEI – Cat. B (acces general cu loc la masă sau fără loc). La intrare, biletele vor costa 80 de lei (categoria B) şi 70 de lei (categoria C).

Biletele pentru show-ul Selah Sue pot fi găsite în format electronic pe site-urile iabilet.ro şi eventim.ro, dar şi în format fizic în reţelele iabilet (Magazinul Muzica, Reţeaua Say Shops - partener Orange, Magazinele IQBox, Uman şi Agenţiile Perfect Tour din toată ţara –, Humanitas, Cărtureşti, Magazinele Vodafone şi Orange, Germanos, Sala Palatului, dar şi pe cele 1500 de terminale self-service ZebraPay din Kaufland, Cora, Auchan, Carrefour şi Mega Image din toată ţara) şi Eventim, dar şi la Berăria H. Online pe iabilet.ro, puteţi plăti cu cardul, Paypal, pe factura Vodafone cu plata la sfârşitul lunii sau ramburs cu plata cash prin FanCurier oriunde în ţară, dar şi prin ordin de plată. Rezervarile se fac la vreau@berariah.ro cu până la 48 de ore înainte de eveniment - 0725 345 345 – până în seara evenimentului.

   

Patru ani au trecut de la albumul de debut al cântăreţei. Se poate ca Selah Sue să nu-şi fi învins demonii, dar măcar i-a exploatat din plin pentru a scrie „Reason“, un disc plin de energie, lumină şi emoţie. Albumul conţine piese care te cuprind cu ritmul lor de la primele acorduri, create de o artistă plină de viaţă şi de cicatrici în acelasi timp, aparent întodeauna alături de chitara ei. „Succesul nu mi-a vindecat rănile“, spune ea. „Nimic nu s-a schimbat cu adevarăt. E o călătorie, o bătălie care va dura toată viaţa“, a completat Selah. 

Alternând eteric electro-soul-ul, trip-hop-ul şi beaturi house, Selah Sue îşi regăseşte adevaărata identitate muzicală odată cu „Reason“. „Este o ecuaţie cu multe variabile“, crede ea. Este, de asemenea, un echilibru perfect pe care l-a căutat în cât mai multe studiouri de înregistrare, în special în Belgia, dar şi în Londra, Jamaica şi Los Angeles, cu doi producători experimentaţi, Dane Robin Hannibal (Little Dragon, Kendrick Lamar) şi suedezul Ludwig Göransson, cunoscut pentru colaborarea cu pop-trio-ul HAIM, şi rapperul american Childish Gambino.

Sela Sue a scris şi a înregistrat „Together“ cu acesta din urmă, o radioasă declaraţie de dragoste hip-hop, învăluită de percuţie urbană şi synth-uri punctate. „Am scris această piesă în câteva ore, la Los Angeles. E primul meu cântec de dragoste. E visceral. Childish Gambino mi-a pus beat-urile şi ritmul dezechilibrat în interpretare“, a povestit artista.

Muzică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite