„SANTA LUCIA“, concert de arii celebre cu tenorul Ștefan von Korch și baritonul Lucian Petrean

0
0
Publicat:

Pentru publicul iubitor de muzică clasică, luna aprilie va fi prilej de întâlnire cu două voci de marcă ale scenei lirice, în cadrul seriei de evenimente "Musical Extravaganza.” Promotorul seriei, tenorul Ștefan von Korch și binecunoscutul bariton Lucian Petrean vor încânta auditoriul cu arii memorabile din opere și operete celebre în concertul “SANTA LUCIA”. Evenimentul va avea loc pe 19 aprilie, de la ora 19.00, la Sala Dalles.

image

Tenorul Ştefan von Korch detaliază: “Concertul “SANTA LUCIA” este o oportunitate de a experimenta magia operei și operetei într-un cadru potrivit pentru a descoperi sau pentru a aprofunda această muzică atât de bogată în trăiri. Sala Dalles devine astfel locul unde pasiunea și virtuozitatea vocală se întâlnesc într-o simfonie de sunete și emoții.

Concertul promite o seară de eleganță și rafinament în care publicul se va delecta cu secvenţe de mare intensitate şi măiestrie vocală din opere celebre. În program se va regăsi aria Cortigiani din Rigoletto, un element esențial în repertoriul unui bariton verdian, o arie care pătrunde în sufletul oricărui meloman sensibil, dar şi celebra arie cu 9 do-uri din “Fiica regimentului”, considerată un adevărat tur de forţă şi virtuozitate pentru orice tenor.

Concertul “SANTA LUCIA” face parte din seria Musical Extravaganza ce oferă experienţe revigorante şi inedite iubitorilor de muzică cultă şi aduce soliştii de operă şi muzica clasică mai aproape de public şi de cei care vor să îi descopere frumuseţea, în ambientul primitor, de un rafinament cald, al Sălii Dalles. 

Biletele se găsesc pe Eventim.roIaBilet.ro şi FIZIC la Sala Dalles.

Muzică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite