Premiile Grammy, mai cuminţi în 2013

0
Publicat:
Ultima actualizare:
La gala premiilor Grammy din 2000 Jennifer Lopez a purtat o rochie provocatoare. FOTO Reuters
La gala premiilor Grammy din 2000 Jennifer Lopez a purtat o rochie provocatoare. FOTO Reuters

Cea de-a 55-a gală a premiilor Grammy va fi una conservatoare, cel puţin din punct de vedere vestimentar. Reprezentanţii postului de televiziune CBS au trimis un comunicat oficial prin care le interzic vedetelor să poarte haine extravagante ori provocatoare la eveniment.

Postul american CBS, ce va transmite gala premiilor Grammy, a trimis un comunicat de presă în care specifică noile reguli şi practici vestimentare pe care invitaţii galei sunt nevoiţi să le respecte. În codul respectiv, sunt interzise hainele cu mesaje de branduri inscripţionate la vedere, dar şi cele care expun părţile intime ale corpului.

Invitaţii sunt rugaţi să evite hainele mulate ce evidenţiază formele corpului. „Postul de televiziune nu acceptă osbcenitatea. Asiguraţi-vă că regiunea organelor genitale este acoperită pentru a nu vă afişa în ipostaze indecente“, scrie în comunicatul respectiv. Avertismentul este o măsură de precauţie pentru a evita problemele cu reprezentanţii de la protecţia consumatorilor.

jennifer lopez grammy 2000 reuters

Jennifer Lopez şi-a surprins admiratorii nu numai prin muzică, ci şi prin apariţia senzuală. FOTO Reuters

De data aceasta, Beyonce, Prince, Rihanna, Kelly Clarkson, Taylor Swift, Frank Ocean, Bruno Mars şi Jennifer Lopez vor fi nevoiţi să se conformeze cerinţelor oficiale, spre deosebire de anii precedenţi în care celebrităţile au purtat ţinute ostentative. 

miley cirus getty images

Hannah Montana s-a dezis de imaginea de copilă care a consacrat-o şi a optat pentru o rochie ce i-a pus în valoare feminitatea. FOTO Getty

În 2011, Miley Cirus a încălcat regula, purtând o rochie foarte decoltată, iar în 2000, Jennifer Lopez a defilat într-o rochie verde „generoasă“. 

Muzică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite