Piesa „Yodel it!“, cântată de Ilinca şi Alex Florea la Eurovision 2017, a fost remixată de doi DJ din Grecia: cum sună în noua versiune AUDIO

0
0
Ilinca şi Alex Florea s-au clasat pe locul 7 la Eurovision 2017, care a avut loc la Kiev
Ilinca şi Alex Florea s-au clasat pe locul 7 la Eurovision 2017, care a avut loc la Kiev

După ce au cucerit publicul şi au obţinut cea mai bună performanţă din ultimii şapte ani la Eurovision, Ilinca şi Alex Florea revin cu remixul piesei „Yodel it!“, produs de DJ Pantelis si DJ Pete.

„Îmi era dor de «Yodel It». DJ Pantelis şi DJ Pete au făcut o treabă foarte bună cu remixul, au făcut piesa să sune diferit, dar la fel de bine. Pur şi simplu m-am trezit dansând pe remixul lor zilele trecute“, declara Ilinca. 

„Septembrie aduce remix-ul piesei #YodelIt, piesa reinterpretată într-o variantă nouă, surprinzătoare, pe care sunt nerăbdător să o ascultaţi”, adaugă Alex Florea. 

După performanţele obţinute la Eurovision, Ilinca a lansat „Amici“, primul single din cariera solo. În videoclipul regizat de Roman Burlaca, Ilinca şi Alex Florea joacă rolul a doi îndrăgostiţi care trec prin diferite stări, de la emoţie, la râs, la plâns, şi care decid într-un final să aleagă ce e mai bine pentru fiecare. 

Vara aceasta, tânara artistă, în vârstă de 19 ani, a susţinut examenul de bacalaureat şi a învăţat pentru admiterea la facultate. Cu toate acestea, Ilinca nu a neglijat călătoriile şi a fost invitată să cânte la Gay Pride în Amsterdam.

Mai multe - Muzică

Ultimele știri

adevarul de weekend jpeg anunt adevarul jpeg

Cele mai citite