O scrisoare de la John Lennon către Paul McCartney s-ar putea vinde cu 40.000 de lire

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Ciorna unei scrisori în care John Lennon îşi exprima resentimentele faţă de Paul McCartney ar putea ajunge să se vândă cu 40.000 de lire sterline în cadrul unei licitaţii online.

Scrisoarea, încă o dovadă că între membrii trupei „The Beatles“ existau tensiuni, urmează a fi vândută în luna mai a acestui an, potrivit site-ului telegraph.co.uk. Epistola de două pagini este corectată pe alocuri şi le este adresată lui Paul McCartney şi soţiei acestuia, Linda.

Scrisoarea nu este datată, dar tonul furios al textului sugerează că a fost redactată în 1970, când trupa s-a destrămat.

„Chiar crezi cu adevărat că mare parte din arta de astăzi a apărut datorită celor de la Beatles? Nu cred că eşti nebun, Paul, tu crezi asta? Când încetezi să crezi aşa ceva, poate că te vei trezi“.

Se preconizează că scrisoarea va fi vândută pentru suma de 40.000 de lire, pe 30 mai.

O misivă similară, trimisă de Lennon celor doi, care are şase pagini şi cuprinde referiri la dezmembrarea trupei şi la Yoko Ono a fost scoasă la licitaţie anul trecut în octombrie.

În cadrul vânzării apare şi o scrisoare nedatată, de la Marylin Monroe către mentorul ei, profesorul de actorie Lee Strasberg în care îi explică acestuia că are probleme de concentrare şi de încredere în propria persoană. „Mă aflu în faţa camerei şi concentrarea mea, tot ce încerc să învăţ dispare. Apoi mă simt de parcă nu mai fac parte dintre oameni“.

Muzică



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite