Maria Ojică, interpretare memorabilă pe scena SuperStar. Smiley: „Eşti visul oricărui producător!”

0
0
FOTO captură video Youtube.com
FOTO captură video Youtube.com

A urcat pe scena SuperStar plină de emoţii şi i-a lăsat pe toţi cei patru juraţi fără suflare când a început să cânte. A plecat cu patru de DA şi o îmbrăţişare din partea solistului Carlas Dream, care nu s-a putut abţine şi a fugit pe scenă pentru a o felicita de aproape.

Maria Ojica are 20 de ani, este din Paşcani şi este studentă la facultatea de Geografie, în Iaşi.

A cântat de mică în orchestra de muzică populară din Paşcani, iar apoi a intrat la Liceul de Arte din Iaşi, unde a studiat canto clasic.  Şi-a dorit mereu să facă muzică şi întotdeauna a făcut sacrificii pentru pasiunea sa. A făcut liceul la Iaşi, departe de familie. A locuit singură de când avea 15 ani. 

A făcut şi un an la Conservatorul din Iaşi, însă nu a avut o experienţă tocmai plăcută din cauza profesorilor. Se trezea plângând în fiecare dimineaţă pentru că nu dorea să se ducă la cursuri. A hotărât să renunţe la Conservator, iar acum studiază la Facultatea de Geografie.

Este extrem de emotivă şi plânge din orice. Toată viaţa ei a avut parte de bullying. Copiii o necăjeau o jigneau din cauza kilogramelor în plus. Maria apela la fratii ei uneori ca să fie lăsată să ajungă la ore. Fraţii Mariei erau mai mari şi au fost sprijinul Mariei încă din copilărie.

Părinţii ei sunt oameni simpli, agricultori şi au câteva sere de legume şi flori. Au tarabe în piaţă, iar Maria spune că îi ajuta şi ea uneori. De fiecare dată când este supărată şi are ceva pe suflet , Maria cântă  şi cântă din inimă. Tânăra îşi deschide sufletul şi lasă toate supărările să iasă.

Muzică


Ultimele știri
Cele mai citite

Partenerii noștri