Leonard Cohen a murit. Lumea artistică îl omagiază pe compozitorul enigmatic

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Interpretul şi compozitorul de muzică uşoară Leonard Cohen a murit vineri dimineaţă, la vârsta de 82 de ani, iar artişti şi personalităţi din întreaga lume i-au adus un omagiu, relatează „The Guardian”.

Prim-ministrul canadian Justin Trudeau a postat mesaje în engleză şi franceză elogiindu-l pe Cohen, unul dintre cele mai apreciate exporturi muzicale ale ţării nord-americane.

„Muzica niciunui alt artist nu s-a simţit şi nu a sunat precum cea a lui Leonard Cohen. Şi totuşi, munca sa a rezonat de-a lungul mai multor generaţii. Îi va lipsi Canadei şi întregii lumi” a scris premierul canadian pe contul de Twitter.

Leonard Cohen a murit. Mesaje de condoleanţe de la Crowe şi Sutherland

Printre primii care au comentat decesul artistului au fost actorii Russell Crowe şi Kiefer Sutherland.

„Un artist canadian genial a trecut în nefiinţă astăzi. Leonard Cohen, odihneşte-te în pace” a scris Sutherland pe contul său de Twitter, în timp ce actorul neo-zeelandez i-a mulţumit artistului canadian pentru muzica sa: „Dragă Leonard Cohen, îţi mulţumesc pentru nopţile tăcute, reflecţia, perspectiva, zâmbetele strâmbe şi adevărul”.

Autorul american John Green a împărăşit pe Twitter un vers din celebra melodie Anthem: „Există o fisură în tot. Aşa intră lumina”.

Muzică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite