Justin Timberlake, super show la Super Bowl: starul nu a scăpat însă de critici după omagiul adus lui Prince VIDEO

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Cântăreţul american Justin Timberlake a fost lăudat şi criticat deopotrivă pentru show-ul din pauza Super Bowl 2018, în cadrul căruia i-a adus un omagiu lui Prince.

Justin Timberlake nu a dezamăgit duminică seară în pauza finalei Ligii Americane de Fotbal Profesionist (NFL) Super Bowl 2018, când a oferit un show complex. 

Starul a interpretat o serie de hit-uri clasice, printre care „Cry Me A River“, „SexyBack“, „My Love“, „Suit & Tie“ şi „Mirrors“, dar şi un mix din cele mai recente single-uri, inclusiv melodia de succes „Can’t Stop The Feeling“ şi „Filthy“, de pe noul său album – „Man of the Woods“, care nu a fost primit cu prea mare entuziasm de către critici, potrivit US Today. 

Timberlake a fost lăudat pentru energia sa, executând coregrafii complexe – alături de trupa sa de dansatori, dar şi de membrii unei fanfare în smochinguri – şi făcându-şi numeroase selfie-uri cu fanii prezenţi la eveniment.  

De asemenea, cântăreţul a făcut şi o aluzie la ultimul său show de la Super Bowl, din 2004, când a cântat alături de Janet Jackson, rezultatul fiind o controversă devenită celebră sub numele de „Nipplegate“, după ce Timberlake i-a smuls vestimentaţia artistei, dezgolindu-i un sân, în timp ce se auzea versul: „Te voi dezbrăca de tot până la finalul acestui cântec.“ La Super Bowl 2018, când a ajuns la versul cu pricina, Timberlake s-a oprit şi a început să cânte o altă melodie, un gest care i-a atras critici. 

Cel mai comentat moment al show-ului şi cel din cauza căruia cântăreţul a fost aspru criticat a fost cel în care i-a adus un omagiu lui Prince, Super Bowl 2018 având loc în Minneapolis, oraşul în care regretatul artist a trăit cea mai lungă perioadă, scrie şi News.ro.

„Minneapolis, asta este pentru tine“, a strigat Timberlake înainte de a se aşeza la pian şi a cânta unele dintre cele mai cunoscute piese ale lui Prince. În timpul interpretării „I Would Die 4 U“, o proiecţie a lui Prince din filmul „Purple Rain“ a apărut pe o imensă cortină mov. Omagiul s-a încheiat cu umbra lui Prince proiectată aşa cum a apărut el la finala Super Bowl în 2007.

   

Omagiul adus lui Prince a stârnit discuţii aprinse în ultima săptămână, mai ales după ce familia cântăreţului a făcut foarte clar faptul că nu este de acord să apară o hologramă reanimată a artistului la Super Bowl 2018. 

Mai mult, Sheila E, o prietenă apropiată a lui Prince, a anunţat pe Twitter, cu doar o zi înaintea show-ului, că Timberlake i-a promis că nu va exista o hologramă în spectacolul său. 

Chiar dacă practic nu a fost o hologramă, fanii lui Prince l-au criticat  dur pe Timberlake, amintind de un interviu pe care autorul „Purple Rain“ l-a acordat în 1998 şi în care declara că utilizarea thenologiei într-un astfel de context i se pare „un lucru demonic“ şi că nu şi-ar dori niciodată să fie protagonistul unui astfel de moment. 

„Omagiul adus lui Prince ar fi fost cool, doar că Prince a specificat clar că nu-şi doreşte aşa ceva, nu? Chiar şi după moarte, Prince continuă să fie neînţeles“, a scris un fan pe Twitter. 

Jemele Hill, fost jucător al ESPN şi corespondent „The Undefeated“, l-a lăsat pe Prince să-şi exprime dezacordul faţă de tributul lui Timberlake. 

Actorul canadian Avan Jogia a amintit de faptul că Prince nu-l aprecia pe Justin Timberlake şi viceversa. 

„Holograma lui Prince ar fi vomitat“, crede un alt fan Prince. 

„Nenorociţii, au făcut-o! Nu-mi pasă că a fost o proiecţie pe o pânză şi nu o hologramă. Să te foloseşti de imaginea lui Prince pentru a-l înălţa pe Justin Timberlake când Prince nu l-a plăcut niciodată cât a fost în viaţă – o exploatare mizerabilă“, a fost un alt comentariu critic la adresa lui Timberlake. 

Totuşi, vedetele s-au arătat absolut încântate de spectacolul oferit de Justin Timberlake: 

Muzică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite