Joe Lynn Turner, fost membru al grupurilor Rainbow şi Deep Purple, a suferit un atac de cord. Turneul european, amânat

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Joe Lynn Turner, fost membru al grupurilor Rainbow şi Deep Purple, a suferit un atac de cord în urmă cu câteva zile, pe când se afla în Belarus, iar în urma acestuia toate concertele programate pentru Europa au fost amânate.

Turneul lui Turner urma să înceapă pe 25 aprilie, în Suedia. Muzicianul se află acum sub observaţia medicilor şi nu are voie să călătorească.

Compania sa de management a transmis: „Din cauza unei proceduri medicale neplanificate, Joe Lynn Turner îşi amână toate activităţile planificate pentru următoarele luni şi nu are voie să călătorească ori să zboare acum. Căutăm să reprogramăm show-urile şi vom anunţa noi date cât de curând. Biletele cumpărate rămân valabile”.

Născut pe 2 august 1951, în New Jersey, Joe Lynn Turner şi-a început cariera la jumătatea anilor 1970. 

El a cântat cu trupele Fandango, alături de care a înregistrat patru albume, Rainbow, vocea lui apărând pe trei albume de studio şi mai multe compilaţii, cu Yngwie Malmsteen, pentru trei albume, Deep Purple, Mother's Army şi Sunstorm, între altele. A fost solistul trupei Rainbow între anii 1980 - 1984, iar cu Deep Purple a colaborat între 1989 şi 1992.

Muzică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite