Irina Rimes a livrat personal comenzile noului album ca să îşi revadă fanii

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Irina Rimes a lansat în pandemie albumul „Pastila” pe care l-a livrat chiar ea, de dragul fanilor. Artista a compus şi albumul pentru anul viitor, a învăţat limba franceză şi a făcut sport.

Irina Rimes s-a întrecut pe ea în această pandemie. Artista n-a stat degeaba, a compus două albume: „Pastila”, albumul lansat de curând, şi „Acasă”, albumul pentru anul viitor despre care te anunţă că ar fi cel mai bun de până acum. Deşi spune că i-a priit acest timp preţios pe care l-a aşteptat de 4 ani, Irina a simţit lipsa concertelor aşa că a decis să îşi livreze personal albumul „Pastila”, pe care ţi-a pregătit 10 piese în colaborări cu artişti renumiţi precum: Nane, Bruja, Amuly sau producătorul Luca Beatz.

„Izolarea în sine mie mi-a prins bine pentru că am reuşit să mă întorc la mine cumva", a spus Irina pentru Mediafax. „Mi-am mutat studioul acasă, care e aici în dreapta mea, un studio mic şi foarte modest dar care şi-a făcut treaba cu albumul <<Pastila>> şi nu numai. În continuare ţin sesiuni acasă. Fac sesiuni acasă şi am învăţat să fac chestii singură, adică să încep cu o mini producţie, să pun o tobă, să pun un pian, să trag o voce, să mi le tai singură, să mi le aranjez în proiect. Cumva, la mine izolarea asta a fost despre dezvoltare.."

Pentru Irina, albumul „Pastila” a fost o ieşire artistică: „O chestie pe care voiam să o spun de mult şi mă tot abţineam." Spune că a decis să livreze albumele personal pentru a vedea chipurile oamenilor: „Ca să văd zâmbetele pe faţa lor pentru că nu le-am vazut de mult şi, sincer vă spun, mi-era dor."

„Îmi place că oamenii atunci când vin la mine nu spun niciodată <<Vai, Irina, am visat mereu să te văd>>, ci vin la mine şi îmi spun <<Mulţumesc pentru muzică! Muzica ta m-a ajutat>>”, mărturiseşte artista. 

Muzică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite