Ghid muzical animat pentru spălatul corect pe mâini, lansat de HaHaHa Production: „Sunt 30 de secunde care pot face diferenţa între sănătate şi boală“

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Smiley a lansat, alături de HaHaHa Production, „Spală-te pe mâini“ FOTO Talentivity
Smiley a lansat, alături de HaHaHa Production, „Spală-te pe mâini“ FOTO Talentivity

HaHaHa Production lansează „Spală-te pe mâini!“, un ghid muzical animat pentru promovarea spălatului corect pe mâini, care este prima şi cea mai importantă măsură de auto-protecţie în lupta împotriva viruşilor.

„Foarte puţini dintre noi ştiu să se spele aşa cum trebuie pe mâini. Sunt doar 30 de secunde care, folosite corect, pot face diferenţa între sănătate şi boală“, spune Smiley, care a pus la lucru resursele creative ale studioului HaHaHa Production pentru a transmite într-o manieră amuzantă un mesaj atât de important zilele acestea pentru toate generaţiile. 

 Artiştii şi producătorii HaHaHa Production îşi doresc ca „Spală-te pe mâini“ să reprezinte un îndemn pentru toţi cei care stau acasă zilele acestea să repete pe piesă spălatul corect pe mâini, să se filmeze şi să trimită video cât mai multor persoane: „Până ne intră în reflex spălatul corect pe mâini, putem să facem ca acţiunea asta să fie distractivă. Aşa că vă invit să vă distraţi făcând filmuleţe cu voi pe piesa noastră în timp ce respectaţi toţi paşii obligatorii din acest proces“, a adăugat Smiley care, întors recent din America, a ales să rămână acasă timp de două săptămâni pentru a se proteja pe el şi pe cei din jurul lui şi să facă pe conturile sale de Instagram, YouTube, Tik-Tok şi Facebook un jurnal de autoizolare cu toate activităţile care îi compun zilele petrecute acasă.   

Oricine îşi doreşte, îl poate suna sau îi poate trimite mesaje foto, video sau text lui Smiley, pentru că acesta şi-a ascuns numărul de telefon, cifră cu cifră, în videoclipul piesei „Ce mai faci, străine?“, cea mai recentă melodie a sa, aflată de la lansare pe primele locuri în topul celor mai urmărite clipuri de pe YouTube. 

Aproape 5000 de persoane i-au scris mesaje şi au comunicat cu el prin intermediul numărului său de telefon: „Acum că tot stau în casă, mă bucur de toate semnele de viaţă de la voi şi încerc să răspund fiecăruia. Şi după, mă spăl pe mâini. Corect. Sper că şi voi“, spune Smiley care încearcă să-şi folosească muzica şi toate resursele creative de la HaHaHa Production pentru a aduce, pe cât posibil, un plus de bine în jurul său.

MuzicăPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite