FOTO Peste 28.000 de oameni în a doua zi de B’ESTFEST 2013

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Pentru prima oară în România, Nas a interpretat melodiile datorită cărora a devenit unul dintre cei mai mari artişti hip-hop din lume. Fotografii Alex Bărbulescu
Pentru prima oară în România, Nas a interpretat melodiile datorită cărora a devenit unul dintre cei mai mari artişti hip-hop din lume. Fotografii Alex Bărbulescu

Evenimentul desfăşurat în Tunari a înregistrat o audienţă record sâmbătă, când rapperul american Nas, artista nigeriană Nneka şi formaţiile Biohazard, Noisia şi Subcarpaţi au cântat pentru fanii români.

Dacă prima zi a evenimentului a strâns în jur de 19.000 de spectatori care i-au urmărit pe cei de la Texas, The Heavy, Joker, Tiamat, Viţa de Vie şi Vama, a doua zi a depăşit aşteptările cu un public mai numeros. Subcarpaţi, East Roots, White Walls,  Piranha, Loungerie II, Zob sunt câţiva dintre cei care au performat în cea mai aglomerată zi a festivalului desfăşurat între 5 şi 7 iulie în Tunari.

Odată cu lăsarea întunericului, au urcat pe scenă şi cei mai aşteptaţi artişti: Nas, Nneka, Biohazard şi Noisia.


Rapperul american, considerat unul dintre cei mai buni MC din lume şi cel mai mare compozitor de versuri hip-hop, a interpretat hiturile care l-au propulsat, din '90 până azi: „NY State of Mind“, „Life Is a Bitch“, „If I Ruled The World“, „Daughters“, „Hate Me Now“, „Nas Is Like“, „Hip Hop Is Dead“ şi multe altele.

bestfest 2013 foto alex barbulescu

Biohazard. FOTO Alex Bărbulescu

Artiştii de la  Biohazard au pledat pentru unitate printr-un discurs motivaţional. „Toţi, indiferent de naţionalitate, avem, de fapt, aceleaşi idealuri şi de multe ori regimul politic încearcă să ne împiedice în a le atinge“, au spus cântăreţii.

bestfest 2013 foto alex barbulescu

Nneka. FOTO Alex Bărbulescu

Duminică petrecerea continuă cu Chase & Status Live, Enter Shikari, Soilwork, Friction, Electric Fence, Goodbye to Gravity, Shadowbox & Chimie, Hentai Corporation, Toulouse Lautrec, Pistol cu Capse, Days of Confusion şi 

Flesh Rodeo.

Biletele de o zi pot fi achizitionate la preţul de 99 de lei, de la casa amenajata la intrarea in spatiul de festival, iar accesul copiilor sub 14 ani este gratuit.

Detaliile despre transport şi activităţile organizate la B'ESTFEST sunt disponibile pe site-ul oficial al evenimentului

MuzicăPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite