FOTO Cezar îşi lansează clipul piesei „It’s My Life“ pe 1 mai

0
0
Cezar a renunţat la costumele elegante pentru clipul piesei pop-opera. FOTO TVR
Cezar a renunţat la costumele elegante pentru clipul piesei pop-opera. FOTO TVR

Filmările pentru videoclipul piese ce va reprezenta România la Eurovision s-au încheiat. În aceste zile, imaginile sunt montate, urmând ca videoclipul piesei semnate de Cristian Faur să fie difuzat pe 1 mai, în premieră, la Telejurnalul de la TVR 1 de la ora 20.00 şi pe conturile oficiale de YouTube şi de Facebook ale lui Cezar Florin Ouatu.

Conceput ca un videoclip de imagine, filmul transmite un mesaj simbolic. „«It’s My Life» este viaţa mea, viaţa pe care o trăiesc aşa cum simt“, spune contratenorul de 33 de ani.

Fanii concursului Eurovision şi ai lui Cezar vor avea surpriza de a vedea un videoclip plin de adrenalină, în care artistul conduce o barcă de parasailing, o maşină sport cabrio de viteză Mercedes SL350 şi sare cu paraşuta. Filmările clipului lui Cezar The Voice au fost realizate pe litoral, la Mamaia, pe aerodromul Clinceni, la Ploieşti şi pe Autostrada Soarelui.

Videoclipul a fost produs de Artside, Cat Music şi Radu Hantig, la realizarea lui contribuind, în calitate de parteneri, şi TNT Brothers, Mercedes-Benz România, Socar Petroleum, Marina Surf, www.cevadevis.ro. De machiaj s-a ocupat Ruxandra Mihaia Caranfil, iar scenariul şi regia au fost semnate de Magdalena Ciubotariu şi de Vlad Tofan.

cezar ouatu tvr

După vizita la Londra, unde şi-a impresionat auditoriul cu vocea sa remarcabilă, în acest sfârşit de săptămână Cezar a încheiat turneul de promovare pentru Eurovision Song Contest, susţinând un concert pentru românii din Belgia în cadrul evenimentului „Primăvara românească“, desfăşurat la Bruxelles. Cezar va urca pe scena de la Malmö (Suedia) pe 16 mai, în a doua semifinală, fiind ultimul interpret (a 17-a poziţie) ce va performa.

cezar ouatu tvr

Clipul va putea fi urmărit pe canalele oficiale de YouTube şi Facebook ale artistului.

Muzică


Ultimele știri
Cele mai citite