Corina Chiriac, Cătălin Crişan şi Anca Ţurcaşiu, printre artiştii care vor cânta în cadrul concertului „80 la putere“

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Corina Chiriac va cânta în cadrul evenimentului „80 la putere“
Corina Chiriac va cânta în cadrul evenimentului „80 la putere“

Corina Chiriac, Cătălin Crişan şi Anca Ţurcaşiu se numără printre artiştii din Generaţia de Aur a României care vor concerta în cadrul spectacolului „80 la putere“, organizat pe 26 octombrie, la Sala Palatului din Bucureşti.

Corina Chiriac, Mihai Constantinescu, Adrian Daminescu, Cătălin Crişan, Silvia Dumitrescu, Carmen Rădulescu, Anca Ţurcaşiu, Anastasia Lazariuc, acompaniaţi de orchestră, vor susţine recitaluri live în aproape trei ore de spectacol. Spectacolul reprezintă evenimentul de lansare oficială a comunităţii „80 la putere!“.

„Prietenia, decenţa, onestitatea, cultura românească şi uniunea de idealuri se regăsesc între principiile comunităţii noastre. Le mulţumesc artiştilor care susţin proiectul prin participarea la evenimentul din 26 octombrie. Şi vreau să subliniez, încă o dată, că se va cânta live, cu orchestră, va fi un spectacol de muzică uşoară cum n-aţi mai văzut de ceva vreme“, se arată în comunicatul organizatorilor. 

„«80 la putere?! Ai îmbătrânit!», mi-au spus unii dintre prietenii mei când am început proiectul. Am ales această simbolistică pentru tot ceea ce era bun şi cald în anii ’80. Pentru că noi încă mai eram copii sau adolescenţi, pentru că părinţii noştri erau tineri şi relaxaţi. Pentru că nu se găsea nimic, dar erau de toate. Pentru că lumea împarţea tot. Zâmbete, cărţi, discuri, două linguriţe de zahăr. Nu cred că exista ceva mai tonic decât muzica şi atmosfera anilor '80. Sintetizatoare, casetofoane supradimensionate, haine sclipicioase şi înfoiate, cu «umeraşi», tone de fixativ şi distracţie la maxim. Ce cădere a bursei, ce război rece? O buna dispozitie  molipsitoare. Şi bucuria de a trăi. Pentru că anii ‘80 reprezintă un stil de viaţa. Si nu e anacronic. Acesta este răspunsul pe care l-am dat prietenilor mei. «80 la putere» e concept de viaţă bună cu muzică şi antren“, a declarat Johann Pohrib, unul dintre iniţiatorii proiectului.

Biletele s-au pus în vânzare online prin www.eventim.ro şi www.bilete.ro, precum şi la toate punctele de vânzare ale acestora din Bucureşti, în oficiile Poştei Române, în Magazinele Inmedio semnalizate Bilete.ro şi în magazinele Germanos. Preţul unui bilet începe de la 40 de lei. 

Muzică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite