Concertul lui Thomas Anders la Bucureşti a fost anulat

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Concertul pe care Thomas Anders, fost membru al grupului Modern Talking, urma să-l susţină la Sala Palatului din Bucureşti, pe 24 ianuarie, a fost anulat, anunţă organizatorii, Project Events. Iniţial, spectacolul a fost programat pe 1 noiembrie 2014, cu o zi înainte primului tur al Alegerilor Prezidenţiale, apoi mutat pe 24 ianuarie 2015.

Organizatorii  au fost nevoiţi sa anuleze concertul „din cauza unor probleme contractuale“, după cum au anunţat într-un comunicat.

Persoanele care au achiziţionat bilete au la dispoziţie două variante: să primească înapoi banii sau să schimbe biletele cu tichete aflate la vânzare pe www.biletoo.ro (concert Toto Cutugno sau spectacole de teatru).

Cei ce aleg să li se returneze contravaloarea biletului trebuie să se adreseze site-ului/să meargă la punctul de vânzare de la care au cumpărat tichetul. Va fi rambursată doar suma reprezentând preţul biletului (fără alte comisioane sau servicii).

Mai multe detalii privind returnarea banilor/schimbarea biletelor puteţi afla dacă trimiteţi un mail la adresa office@biletoo.ro.

Thomas Anders, fost membru al duoului pop german Modern Talking, trebuia să susţină un show pe 1 noiembrie, la Sala Palatului din Bucureşti. Evenimentul a fost reprogramat pentru 24 ianuarie 2015, „din cauza Alegerilor prezidenţiale 2014 ce vor avea loc a doua zi (2 noiembrie 2014 – n.r.)“, şi. în cele din urmă, anulat.

Muzică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite