Concertul lui Jennifer Lopez la Bucureşti, confirmat oficial

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Jennifer Lopez va concerta la Bucureşti pe 14 noiembrie, la complexul Romexpo. FOTO Eventim
Jennifer Lopez va concerta la Bucureşti pe 14 noiembrie, la complexul Romexpo. FOTO Eventim

Anunţat încă de la începutul verii pe diverse canale media, concertul cântăreţei Jennifer Lopez la Bucureşti a fost confirmat oficial de organizatori, East European Events şi D&D East Entertainment. Superstarul pop va concerta în Capitală pe 14 noiembrie, la complexul Romexpo.

Jennifer Lopez se va afla pentru prima oară în România, ţară pe care a inclus-o în turneul ei mondial „Dance Again“. Una dintre cele mai de succes artiste americane, Lopez are în palmares şapte albume de studio, vândute în peste 55 de milioane de exemplare în întreaga lume. Cele mai recente succese ale sale, single-urile „On The Floor“ şi „Dance Again“, realizate în colaborare cu rapper-ul Pitbull, au ocupat locul 1 în topurile din întreaga lume, inclusiv în cele din ţara noastră.

Turneul „Dance Again“ a debutat pe 14 iunie America de Sud, iar la începutul lunii viitoare va ajunge în Europa, în ţări precum Portugalia, Spania, Elveţia, Italia, Germania, Belgia sau Franţa. Jennifer Lopez a anunţat recent că, prin intermediul site-ului său, intenţionează să interacţioneze cât mai mult cu fanii, care au şansa de a câştiga bilete la concerte, premii-surpriză şi chiar invitaţii în backstage.

Biletele pentru concertul de la Bucureşti vor fi puse în vânzare la preţuri ce vor fi anunţate în curând şi vor putea fi cumărate din reţeaua Eventim: magazinele Germanos, Orange, Vodafone, Domo, librariile Humanitas, Carturesti şi pe www.eventim.ro.

Muzică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite