B.U.G. Mafia susţine un concert-eveniment la Arenele Romane: cel mai scump bilet costă 2.500 de lei VIDEO

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Caddillac (Dragoş Vlad-Neagu), Uzzi (Alin Adrian Demeter) şi Tataee (Vlad Irimia) FOTO bugmafiaoficial.ro/ Facebook
Caddillac (Dragoş Vlad-Neagu), Uzzi (Alin Adrian Demeter) şi Tataee (Vlad Irimia) FOTO bugmafiaoficial.ro/ Facebook

Trupa B.U.G. Mafia va susţine un concert-eveniment, „Românie, fă gălăgie“, iar biletele au fost puse deja în vânzare, cele de la categoria VIP atingând chiar şi suma de 2.500 de lei.

Pe data de 27 mai, la Arenele Romane, B.U.G. Mafia va susţine concertul intitulat „Românie, fă gălăgie“, un show concept în care invitaţii speciali sunt chiar fanii trupei, iar în deschidere vor cânta Grasu XXL, C.T.C. şi Killa Fonic (Şatra B.E.N.Z.).

„Românie, fă gălăgie“ este un proiect special pentru Tataee, Caddillac şi Uzzi, cei trei membri ai trupei dedicându-l fanilor, cea mai activă şi implicată comunitate din industria muzicală.

„Conceptul evenimentului a început să prindă contur în momentul în care am început să facem liste...o listă cu piesele pe care le vrem în show, o listă cu elementele ce ţin de producţia concertului, de la scenografie la scenotehnică, video şi sunet, o listă cu toţi cei pe care i-am dori parte din show-ul nostru. Şi dacă la primele liste a fost ceva mai complicată selecţia, pentru că existau multiple opţiuni, la cea din urmă alegerea a fost simplă: fanii noştri. Ei au fost cei care au cântat fiecare refren, cei care au trăit fiecare vers, cei care au fost alături de noi. Atât. Cei mai tari fani pentru că sunt mai mulţi decât armata şi ştiu să facă gălăgie“, au declarat artiştii.

Biletele s-au pus in vanzare pe site-ul trupei (bilete.bugmafiaoficial.ro) şi în reţeaua iaBilet.ro, la trei categorii de preţ: Premium (bilete ce includ un CD semnat de trupă, loc în tribună, acces prioritar şi acces la bar VIP), Golden Ring (în faţa scenei) şi Acces General. Primii 100 de fani ce îşi vor cumpăra bilete vor primi şi un cadou din partea trupei: o sesiune de meet&greet (10 fani), acces la soundcheck (10 fani), acces Early Entry (20 de fani), postere cu autograf (30 de fani) şi CD-uri cu autograf (30 de fani).

Începând de azi, în perioada early bird, biletele vor fi disponibile în număr limitat la preţurile de 145, 85, respectiv 45 de lei. În presale, biletele vor costa 175, 105 şi 60 de lei, iar în ziua evenimentului, la intrare, în limita disponibilităţii, 195, 125, respectiv 75 de lei. De asemenea, există şi o serie de pachete VIP pentru fani:

Early Entry – 80 de lei (Supliment valabil doar cu bilet cumpărat, include Early Entry, Badge Laminat, Poster cu autograf)

Soundcheck Access – 200 de lei (Supliment valabil doar cu bilet cumpărat, include Early Entry, Badge Laminat, Poster cu autograf, Acces la probele de sunet)

Backstage Tour – 450 de lei (Supliment valabil doar cu bilet cumpărat, include Early Entry, Badge Laminat, Poster cu autograf, Acces la probele de sunet, Backstage Tour & Meet & Greet)

Aftershow Meet&Greet – 2500 de lei (Supliment valabil doar cu bilet cumpărat, include Early Entry, Badge Laminat, Poster cu autograf, Acces la probele de sunet, Backstage Meet & Greet After show, Backstage Complimentary Drinks & Finger Food, Transport VIP spre/de la show – Bucureşti)

Muzică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite