Biletele pentru concertul Larei Fabian din Bucureşti s-au epuizat: mai aveţi o şansă la show-ul din Cluj

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Lara Fabian a susţinut primul concert în România în anul 2012 FOTO Getty Images
Lara Fabian a susţinut primul concert în România în anul 2012 FOTO Getty Images

Biletele pentru concertul din Bucureşti al artistei belgiene Lara Fabian au fost epuizate, însă cele pentru show-ul din Cluj încă pot fi achiziţionate.

Cântăreaţa Lara Fabian revine în România cu două concerte, parte a turneului „Un Soir Autour Du Monde“, show-urile fiind programate pe 20 aprilie, la Sala Polivalentă din Cluj, şi pe 22 aprilie, la Sala Palatului din Bucureşti.

Deşi mai sunt aproximativ trei săptămâni până la întâlnirea Larei Fabian cu fanii săi din România, organizatorii evenimentului, Art Bg România, anunţă că biletele pentru concertul din Bucureşti au fost epuizate în totalitate, iar situaţia de la Cluj arată că, în acest moment, există un număr limitat de bilete disponibile, aproximativ 800 de locuri, din capacitatea totală de 7.000 de locuri.

Aşadar, persoanele care nu doresc să piardă ocazia de a asculta şi vedea pe Lara Fabian,  îşi pot cumpăra bilete pentru show-ul din Cluj, tichete disponibile în reţeaua Eventim. Acestea mai sunt disponibile la următoarele categorii de loc şi preţuri: Cat. IV – 139 lei, Cat. III – 179 lei, Cat. II – 239 lei, Cat. I – 279 lei şi VIP – 330 lei. 

Pe noul material discografic, dedicat fiicei, soţului şi celei mai bune prietene, sunt incluse şi două versiuni ale piesei „Quand je ne chante pas“ care nu au fost niciodată prezentate publicului. 

Lara Fabian sau Lara Crokaert - acesta fiind numele său real - s-a născut pe 9 ianuarie 1970, în Etterbeek (Bruxelles - Belgia). Conturarea carierei sale a început în 1978, când, de Moş Nicolae, a primit în dar de la părinţii săi un pian. Odată ce acest vis al său s-a împlinit, Lara a început să compună primele sale melodii şi să participe la diferite concursuri de amatori. În 1986, ea a câştigat concursul Le Tremplin de Bruxelles, competiţie ce a dus la înregistrarea primului său single, numit „L'Aziza“.

Recunoaşterea internaţională a artistei vine doi ani mai târziu, în 1988, după participarea la Eurovision cu melodia „Croire“, unde s-a clasat pe locul al patrulea. Primul său disc a fost lansat în 1991 şi a fost foarte apreciat, aducându-i nominalizarea la premiile candiene Felix şi un turneu de doi ani pe tot cuprinsul Canadei. În 1994, ea lansează al doilea album, „Carpe Diem“, ce i-a adus premiile Felix (care recompensează artişti din Quebec) şi Juno (Oscarurile muzicale din Canada). În 1996, Lara Fabian devine cetăţean canadian şi este aleasă de studiourile Walt Disney să împrumute vocea sa Esmeraldei, pentru producţia „Cocoşatul de la Nôtre Dame“.

A dovedit lumii întregi că are o voce excepţională, prin interpretarea pieselor „Adagio“ şi „I Will Love Again“ (numărul unu în Bilboard), „I Am ho I Am“, „Love By Grace“ şi „Quedate“. Prin melodiile compuse şi interpretate unic, a devenit parte a istoriei muzicii pop. Cel de-al zecelea album al său, „TLFM“ aduce un omagiu celor 12 femei care au ajutat-o să devină artista şi femeia de succes care este în prezent, printre acestea numărându-se Nana Mouskouri, Celine Dion, Maurane şi Dalida.

Cântăreaţa belgiană a mai susţinut un concert în România, tot la Sala Palatului, în martie 2012.,

Muzică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite