Basistul Carla's Dream, mândru că e secui: „Indiferent de limbă - maghiară, română, rusă, suntem noi, CSD!“ VIDEO

0
Publicat:
Ultima actualizare:
FOTO Arhivă
FOTO Arhivă

Momente emoţionante la concertul susţinut, sâmbătă, de Carla's Dreams la Sfântu Gheorghe, cu ocazia zilelor oraşului. Basistul trupei a ţinut, pe scenă, un discurs în limba maghiară şi a dedicat concertul memoriei mamei sale.

„Două lucruri vreau să vă spun: sunt maghiar, sunt secui, iar oraşul acesta este al meu. Aici am prieteni şi familie“, a spus basistul trupei Carla's Dreams în aplauzele publicului, într-o maghiară perfectă.

Nu mulţi fani ştiau că basistul este originar din Sfântu Gheorghe, membrii trupei Carla's Dreams fiind renumiţi pentru discreţie atunci când vine vorba de viaţa privată.

Basistul a continuat, apoi, în română: „Sunt prea multe coincidenţe în seara asta. Eroina, emoţiile mele, limba... Am multe eroine, chitara este una dintre ele. Dar cea mai mare eroină pentru mine a fost şi va rămâne mama mea, care astăzi ar fi fost foarte mândră să mă vadă aici. Ea nu mai este printre noi. Mamă, concertul ăsta e pentru tine“, a spus, vizibil emoţionat, muzicianul. El şi-a încheiat discursul subliniind că, „indiferent de limbă - română, maghiară, rusă, avem un singur lucru: suntem Carla's Dreams!“.

...

Muzică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite