Megxit! Val de ironii după ce ducii de Sussex au întors spatele familiei regale: „Toate astea pentru ca Meghan să-şi joace propriul rol în «The Crown»“

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Meghan Markle şi prinţul Harry se îndepărtează tot mai mult de familia regală britanică FOTO Getty Images
Meghan Markle şi prinţul Harry se îndepărtează tot mai mult de familia regală britanică FOTO Getty Images

Anunţul că Prinţul Harry (35 de ani) şi ducesa Megan (38 de ani) renunţă la rangul de membri seniori ai familiei regale a provocat un val de glume şi reacţii diverse printre britanicii de rând.

Harry şi Meghan au anunţat că renunţă la rangul de membri seniori ai familiei regale britanice pentru a-şi dobândi independenţa financiară.

Dacă vestea a venit ca un trăsnet peste casa regală, iar regina Elisabeta s-a declarat „dezamăgită“ de hotărârea luată de nepotul ei, britanicii de rând s-au amuzat copios şi au denumit fenomenul „MEGXIT“, devenind cel mai popular subiect pe Twitter şi Facebook.

„The Daily Show“ a anunţat la scurt timp după răspândirea veştilor că este în căutare de noi angajaţi, cu condiţia ca aceştia să fie pricepuţi la a face cu mâna.

„Angajăm! The Daily Show cu Trevor Noah caută doi angajaţi noi. Aplicanţii trebuie să vorbească o engleză impecabilă, să fie pricepuţi la făcutul cu mâna, să fi participat la cel puţin două nunţi la care se poarte săbii, să aibă peste doi ani de experienţă ca membrii ai Familiei Regale şi să poată pune la dispoziţie un castel pentru petreceri“, scrie The Guardian.

„Vom comemora anual această zi drept «Megxit»“, a scris un utilizator. 

„Harry, Meghan şi Archie în acest moment“, se arată în alt mesaj. 

De asemenea, britanicii au descoperit şi „adevăratul“ motiv pentru care Harry şi Meghan se rup de casa regală: fosta actriţă vrea să îşi joace propriul rol în serialul de succes marca Netflix „The Crown“.

„Toate astea pentru ca Meghan să-şi joace propriul rol în sezonul 7 „The Crown“, a scris o persoană pe Twitter. 

„Meghan Markle în 2027 când află că a câştigat un Emmy pentru propriul rol din «The Crown»“. 

„Transmisiune live din camera scenariştilor serialului The Crown“, a postat un alt utilizator. 

„Foarte curajoşi Harry şi Meghan pentru faptul că au ales să fie freelanceri tocmai în luna ianuarie“, se arată într-un alt mesaj. 

„A fost odată ca niciodată o frumoasă prinţesă care a salvat un prinţ“, a scris o altă persoană.  

De asemenea, printre reacţiile amuzante şi-au făcut locul şi comentariile acide la adresa fostei actriţe. 

Meghan Markle a fost comparată de unii oameni cu Yoko Ono, aceştia acuzând-o pe „ducesa înşelăciunii“ că a destrămat Familia Regală aşa cum soţia lui John Lennon a avut un rol important în dezbinarea Beatles. 

Un alt utilizator Twitter a comentat că nu a prevăzut că „Meghan Markle va concura cu Iranul la titlul pentru cel mai mare ticălos în numai 24 de ore“. 

Showbiz



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite