Grumpy Cat va fi stea de cinema: morocănoasa, rolul principal într-un film de Crăciun

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Grumpy Cat devine vedetă de film
Grumpy Cat devine vedetă de film

Grumpy Cat, cea mai faimoasă pisică de pe Internet, va avea propriul film, intitulat sugestiv „Grumpy Cat's Worst Christmas Ever“, după cum a declarat, pentru „Hollywood Reporter“, directorul exectutiv al televiziunii Lifetime, Arturo Interian.

Proiectul „Grumpy Cat's Worst Christmas Ever“ va aduce o doză de „amuzament şi îndrăzneală“ televiziunii, a dezvăluit Interian. 

Tim Hill şi Jeff Morris vor semna scenariul despre o pisică dintr-un pet-store pe care nu şi-o doreşte nimeni, iar când în sfârşit îşi găseşte stăpânul, în persoana unei fetiţe de 12 ani, nu se poate înţelege cu el. 

În prezent se fac castinguri pentru a găsi vocea potrivită pentru îndrăgitul motan, iar producţia va începe în această vară. De asemenea, reprezentanţii televiziunii au declarat că filmul, pe care Interian îl descrie ca „având puţin din «Home Alone/ Singur acasă» şi puţin din «Die Hard/ Greu de ucis»“, se va bucura şi de prezenţa unor alte „celebrităţi“ ale spaţiului virtual. 

Înainte de a debuta în online, Grumpy Cat era doar Tardar Sauce sau Tard, o pisică de câteva luni care locuia cu stăpânii săi în Arizona. Însă din septembrie 2012, odată cu prima poză pe Reddit, Tard a devenit o vedetă.

image

Pisica îmbufnată e deja familiarizată cu studiourile de înregistrare şi camerele de filmat, căci a mai apărut în emisiunea „Good Morning America“ de pe ABC şi în showul „Anderson Live“ al jurnalistului de la CNN.  

Cu toate acestea, managerul pisicii morocănoase, Ben Lashes, consideră că Lifetime este „locul perfect“ pentru ea. „Când merg acasă de Crăciun, sunt anumite filme pe care îmi place să le revăd. A devenit o tradiţie. Îmi place acest aspect al filmelor de Crăciun“, a declarat Lashes. 

Grumpy Cat s-a născut pe 4 aprilie 2012 şi duce o viaţă normală în Statele Unite. În ciuda aparenţei, stăpânul ei spune că este o pisică jucăuşă şi fericită. 

Showbiz



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite