VIDEO „Hobbitul: Bătălia celor cinci oştiri“, cel mai bun film al trilogiei

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Filmul „The Hobbit: The Battle of the Five Armies/ Hobbitul: Bătălia celor cinci oştiri“ a avut premiera mondială la începutul acestei săptămâni, la Londra, şi este considerat de către critici ca fiind cel mai bun film al trilogiei, scrie „The Independent“.

Fostele şi actualele staruri din franciza „Hobbitul au fost prezente pe covorul roşu la lansarea celui de-al treilea film, „The Hobbit: The Battle of the Five Armies/ Hobbitul: Bătălia celor cinci oştiri de la începutul acestei săptămâni. Cel mai recent film, regizat de Peter Jackson, este considerat ca fiind şi cel mai bun al trilogiei.

Într-adevăr, acest film este o dovadă de producţie de film făcută la cel mai înalt nivel, notează dailymail.co.uk. „Vrăjitoriile“ făcute la nivel vizual sunt mai impresionante chiar şi decât cele făcute de magicianul Gandalf cel Sur.

Dintre actorii care joacă în ultima parte a trilogiei „Hobbitul, au fost prezenţi Orlando Bloom, Martin Freeman, Sir Ian McKellen şi Evangeline Lilly.

Conform BBC, regizorul Peter Jackson, care a terminat de editat filmul cu o săptămână înainte de lansare, a declarat: „A-mi lua la revedere de la membrii distribuţiei a fost ca o tortură agonizantă de peste zece săptămâni. Dar emoţii şi mai profunde mă vor năpădi în zilele care vor urma. 

Filmul continuă firul narativ al poveştii lui Bilbo, Thorin şi gnomii care au reuşit să îl stârnească pe Smaug din bârlogul său din Erebor. Aceştia sunt supuşi la numeroase încercări, de la tentativa de a-l omorî pe dragon odată pentru totdeauna, la înfruntarea cruntei ameninţări a vrăjitorului Gandalf în Dol Guldur. „The Hobbit: The Battle of the Five Armies/ Hobbitul: Bătălia celor cinci oştiri“ va avea premiera în România pe 19 decembrie. 

Filme



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite