VIDEO  Brad Pitt pregăteşte o nouă aventură

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Brad Pitt în "Ziua Z - Apocalipsa"                   FOTO RoImage 2000
Brad Pitt în "Ziua Z - Apocalipsa"                   FOTO RoImage 2000

Brad Pitt lansează un nou proiect cinematografic, realizat de casa lui de producţie Plan B, care are profit destul de bun cu „Ziua Z: Apocalipsa”. „The Lost City of Z” este aventura unei expediţii într-un oraş de legendă.

Producătorul Brad Pitt s-a liniştit în privinţa apocalipsei cu zombie, care are încasări de peste 600 de milioane de dolari, şi pune la cale proiecte noi. Se pare că litera Z e cu noroc pentru el.

Actorul englez Benedict Cumberbatch este în negocieri pentru un rol în “The Lost City of Z”, în care va juca împreună cu Brad Pitt, anunţă deadline Hollywood.

Filmul este produs de Plan B, casa de producţie a lui Brad Pitt, şi este o adaptare a romanului scris de David Grann despre Percy Fawcett, un colonel  englez care a dispărut, prin anii ’20, în timp ce căuta un oraş mitic, descoperit într-o expediţie anterioară. Regizorul filmului este James Gray („Little Odessa”, „We own the Night”).

Proiectul este în faza pregătitoare, aşa că Benedict Cumberbatch are timp pentru celelalte angajamente, printre care este şi filmul despre fondatorul WikiLeaks, Julian Assange. Îl vom vedea în continuare în serialul „Sherlock” de la AXN, pentru că a fost filmat şi sezonul 3. La începutul acestui an, l-am văzut pe Cumberbatch în „Star Trek Into the Darkness”.

Filme



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite