VIDEO Amintiri despre „Titanic“ la 15 ani de la lansarea filmului

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Kate Winslet şi Leonardo DiCaprio, protagoniştii filmului „Titanic“
Kate Winslet şi Leonardo DiCaprio, protagoniştii filmului „Titanic“

Ziua de 19 decembrie a marcat aniversarea a 15 ani de la apariţia producţiei lui James Cameron, „Titanic“. Filmul spune povestea de dragoste dintre Jack şi Rose şi celebrează hitul lui Celine Dion, „My Heart Will Go On“. S-a spus de multe ori că „Titanic“ a fost filmul care a definit o generaţie.

Cu ocazia acestei zile, jurnaliştii de la „HuffingtonPost“ au stat de vorbă cu cea mai tânără actriţă din film, Ellie Bensinger.

„Rolul meu era «Fata din camera de servit ceaiul». Am jucat rolul unei fete care stătea la ceai cu mama ei, fiind învăţată cum să se comporte. Este scena în care Kate Winslet serveşte ceaiul cu mama ei şi se uită peste umăr şi mă vede cum sunt învăţată să mă comport în societate. O face să aibă reţineri“, a precizat actriţa acum în vârstă de 21 de ani.

Ellie Bensinger avea doar cinci ani când a filmat scena din „Titanic“. „Totul era  imens şi erau atât de mulţi oameni. Producţia era uriaşă şi eu eram o copilă de cinci ani. Am fost copleşită de tot ce era în jurul meu“, a adăugat ea.

ellie bensinger

În timpul filmărilor, mama lui Ellie a reuşit, de asemenea, să apară în film. „Mama mea a fost aleasă să interpreteze chiar rolul mamei mele în Titanic. Chiar uitaseră să facă audiţii din timp pentru acest rol. James Cameron a venit şi s-a uitat la fetele cooptate pentru filmări. A arătat spre mama mea şi a zis «ea, ea poate să joace rolul mamei». Am alergat spre ea şi am început să strig «mami, mami, mami». James Cameron s-a întors şi a zis «aşteaptă, tu chiar eşti mama ei?». Habar n-avea pe cine alesese“, a spus Ellie.

Ellie nu a putut viziona pelicula până la împlinirea vârstei de 12 ani. „Nu am avut voie să văd filmul pentru că nu putea fi vizionat de copiii sub 12 ani, iar eu aveam şapte. Am avut voie să văd o parte din prima casetă. După ce am împlinit 12 ani, am putut să văd şi cea de-a doua parte. Am crezut că filmul se termina cu scena în care Jack şi Rose făceau sex în maşină, aşa că am fost un pic şocată“, a menţionat Ellie.

„Prietena mea înger“

Despre Kate Winslet, Ellie spune că este foarte fericită că  a avut şansa de a o cunoaşte şi  o consideră „prietena mea înger“. „Am mers în cabina ei şi am stat puţin de vorbă, în timp ce se pregătea de filmări. Îmi amintesc machiajul alb şi faptul că arăta ca o păpuşă de porţelan. M-am gândit că este cea mai frumoasă femeie pe care a văzut-o. Am numit-o «prietena mea înger» pentru că era atât de palidă“.

Acum, la 15 ani de la filmarea „Titanicului“, Ellie Bensinger studiază teatrul la Universitatea Northwestern şi visează să calce pe urmele celebrei actriţe.

Filme



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite