Un tort de 100 de kilograme pentru cea de-a 20-a aniversare a lansării seriei Harry Potter. Prăjitura este o replică fidelă a castelului Hogwarts

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Foto JOE PEPLER/PINPEP via BBC News
Foto JOE PEPLER/PINPEP via BBC News

Pentru a sărbători cea de-a 20-a aniversare de la lansarea primului film din seria Harry Potter, a fost făcut un tort replică a castelului Hogwarts ce are  100 de kilograme şi 153 de cm înălţime şi a durat aproximativ 320 de ore pentru a fi realizat, scrie BBC.

Tortul care a fost făcut doar din ingrediente vegane cântăreşte 100 de kilograme şi are 183 cm lăţime şi 152 cm înălţime, a fost dezvăluit la Warner Bros Studio Tour din Leavesden, Watford, unde a fost filmată o mare parte din franciză.

Tortul a fost donat către One Vision, o organizaţie caritabilă locală care luptă împotriva sărăciei alimentare.

Tortul a fost creat de artistul şi sculptorul de tort Michelle Wibowo pentru a marca 20 de ani de la lansarea în Marea Britanie şi Irlanda a peliculei Harry Potter şi Piatra Filosofală.

 „Fără îndoială, aceasta a fost cea mai mare provocare a mea de până acum şi a implicat multe zile lungi şi nopţi târzii, dar a meritat să văd reacţia de astăzi, deoarece fanii au fost primii martori şi au primit primele felii”, a spus doamna Wibowo.

Filme



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite