Un star din „Game of Thrones“ va juca rolul principal în readaptarea clasicului „The Crow“

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Readaptarea clasicului film „The Crow/Corbul“ îl va avea în rolul principal pe unul dintre starurile serialului HBO „Urzeala Tronurilor/Game of Thrones“.

Actorul american Jason Momoa (37 de ani), cunoscut pentru rolul lui Khal Drogo din serialul fantasy „Urzeala Tronurilor/Game of Thrones“, va fi, cel mai probabil, protagonistul, în timp ce Colin Hardy va semna regia, scrie „The Huffington Post“.

Deocamdată, distribuirea lui Momoa în rolul principal nu a fost confirmată în mod oficial, însă artistul a publicat o imagine în care apare alături de Hardy, iar în mesajul ce însoţeşte fotografia se promite un anunţ important. 

Mai mult, mesajul conţine şi iniţialele numelui personajului principal, Eric Draven, care în filmul original a fost jucat de Brandon Lee, fiul legendarului Bruce Lee. La doar 28 de ani, Brandon a avut însă parte de un sfârşit tragic, fiind ucis chiar în timp ce filma o scenă: pistolul cu care ar fi trebuit să fie împuşcat personajul lui avea un glonţ adevărat. 

image

Readaptarea, care va intra în producţie la începutul anului viitor, va fi o versiune mai fidelă a benzilor desenate semnate de James O’Barr, serie ce a fost inspirată de propria tragedie a creatorului, iubita lui fiind ucisă de un şofer beat. 

 „The Crow“ prezintă povestea lui Eric Draven, o vedetă rock, care este ucis împreună cu logodnica sa, Shelly, în noaptea dinaintea Halloween-ului. La un an după moartea lor, Eric este readus la viaţă, deţinând puteri supraumane şi viziuni care să-i servească răzbunării, ajutat fiind şi de un misterios corb. 

Filme



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite