Sunt magicienii noii supereroi?

0
Publicat:
Ultima actualizare:

„Now You See Me: Jaful perfect”, un film spectaculos în care patru magicieni talentaţi cuceresc publicul cu numere de iluzionism îndrăzneţe, în timp ce jafurile lor pun în alertă toate autorităţile statului, va avea premiera pe marile ecrane româneşti vineri, potrivit MediaPro Distribution.

Filmul „Now You See Me: Jaful Perfect” spune povestea uneia dintre cele mai faimoase echipe de iluzionişti din lume. Membrii acesteia jefuiesc afacerişti corupţi în timpul reprezentaţiilor şi îşi răsplătesc publicul cu banii furaţi. Agenţii FBI sunt pe urmele lor, însă iluzioniştii sunt, surprinzător, mereu cu un pas înaintea legii.

Regizat de Louis Leterrier, cel care se poate mândri cu pelicula „Înfruntarea titanilor", filmul reuneşte o distribuţie de excepţie, din care fac parte Jesse Eisenberg, Mark Ruffalo, Woody Harrelson, Melanie Laurent, Isla Fisher, Dave Franco, Common, Jose Garcia, Michael Caine şi Morgan Freeman.

Una dintre problemele pe care producătorii le-au întâmpinat în transpunerea magiei în film a fost că publicul se va îndoi instinctiv de ceea ce vede, dar realizatorii „Now You See Me: Jaful Perfect” au fost hotărâţi să evite pe cât posibil să folosească efecte speciale sau grafică computerizată. S-au consultat cu unii dintre cei mai prestigioşi magicieni ai lumii pentru a garanta autenticitatea iluziilor din film şi pentru a le oferi actorilor posibilitatea de a învăţa şi de a realiza trucurile de magie. Keith Barry, consultant pe mentalism, David Kwong, Jonathan Levit şi Chris Kenner au fost câţiva dintre marii magicieni cu care echipa de producţie a lucrat de-a lungul filmărilor. 

Filmul va fi lansat mâine pe marile ecrane din România, ocazie cu care MediaPro Distribution a apelat la talentul unui tânăr magician pentru a arăta publicului român că magia există cu adevărat.

Magicianul Andrei Gîrjob va susţine patru show-uri de close-up magic, cu ocazia lansării filmului în România în acest weekend, în locuri diferite din Centrul Vechi al Capitalei, unde va „lucra” la convingerea publicului. Show-urile pline de umor implică spectatorii, care vor participa cot la cot alături de Andrei Gîrjob, iar până la final, magicianul va reuşi să-şi facă publicul să creadă în magie. Intrarea este liberă.

image
Filme



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite