Sacha Baron Cohen pregăteşte o nouă parodie: „The Lesbian”

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Sacha Baron Cohen în "Bruno"
Sacha Baron Cohen în "Bruno"

Starul din „Borat” şi „Dictatorul” va juca rolul unui miliardar din Hong Kong, personaj inspirat de un magnat chinez care a anunţat că oferă 65 de milioane de dolari bărbatului care se căsătoreşte cu fiica sa lesbiană.

 Cecil Chao a făcut în septembrie anul acesta o propunere mai mult decât indecentă care va deveni film. Miliardarul din Hong Kong a devenit ţinta ironiilor după ce a încercat să-i găsească un soţ fiicei sale oferind o recompensă generoasă. 

Fiica sa, Gigi, se căsătorise deja, se pare, cu prietena ei din Franţa. „Nu e cu adevărat homosexuală”, a spus Chao pentru BBC, promiţând 65 de milioane de dolari celui care va reuşi să o deturneze de la alegerile ei.  

Povestea va lua amploare odată cu „The Lesbian”, noua parodie a comicului britanic Sacha Baron Cohen. Actorul a mai abordat, de altfel, tema homosexulităţii şi în „Bruno”. Filmul va fi produs de Paramount, în colaborare cu casa de producţie a lui Cohen, Four by Two Films. 

Sacha Baron Cohen va putea fi văzut curând în noua adaptare a cărţii „Mizerabilii”, în regia lui Tom Hooper. Recent, a fost desemnat „comediantul anului” la premiile GQ de la Londra. 

Filme



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite