Record de vizualizări în 24 de ore pentru trailerul unui film VIDEO

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Trailerul filmului „Avengers: Endgame“, lansat sâmbătă de Disney, a stabilit un record de vizualizări pentru 24 de ore.

Primul trailer al următorului film din seria Marvel, lansat vineri, a fost vizionat pe platformele online de 289 de milioane de ori în 24 de ore.

Doar pe YouTube, el a fost urmărit de 58,8 milioane de utilizatori.

Este un titlu ce rămâne în „familia“ Marvel/Disney, căci recordul anterior, de 230 milioane de vizualizări, a fost deţinut de „Avengers: Infinity War“, notează Cinemagia. 

Pe locul al treilea în topul celor mai vizionate trailere se află „The Lion King“, cu 224,6 milioane de vizualizări, potrivit Disney.

Cu o durată ce trece doar puţin de două minute, trailer-ul filmului „Avengers:Endgame“ a fost lăudat pentru faptul că nu dezvăluie prea multe detalii legate de intriga continuării. 

Pelicula, ce-i are la cârmă tot pe fraţii Anthony şi Joe Russo, se lansează în cinematografele din România pe 3 mai 2019.

Avengers 4 este ultimul film Marvel pentru mai mulţi actori-cheie, printre care Chris Evans (37 de ani), potrivit Cinemagia. 

Starul a postat pe contul său de Instagram un mesaj prin care mulţumeşte publicului şi tuturor celor implicaţi în producţiile Marvel în care a apărut personajul său, Captain America. 

„Am încheiat în mod oficial filmările la Avengers 4. A spune că a fost o zi plină de emoţie este prea puţin. A fost o onoare pentru mine să interpretez vreme de opt ani acest rol. Mulţumesc publicului, celor din faţa şi celor din spatele camerelor pentru amintiri. Vă sunt recunoscător pe vecie“, a fost mesajul actorului. 

Filme



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite