Kristen Stewart va fi partenera lui Ben Affleck

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Kristen Stewart şi Ben Affleck vor fi protagoniştii comediei romantice „Focus“, unde vor forma un cuplu de escroci.

După ce luna trecută au apărut pe internet informaţii potrivit cărora ar urma să fie partenera lui Affleck pe marile ecrane, Stewart a recunoscut zilele trecute că va juca în pelicula „Focus“ alături de acesta.

„Confirm aceste zvonuri“, a declarat actriţa în vârstă de 22 de ani pentru „The Huffington Post“. „Este o comedie şi sunt foarte entuziasmată, vom începe filmările în luna aprilie“, a dezvăluit Stewart care va apărea în câteva scene de dragoste cu Affleck (40 de ani).

Iniţial, rolul ei trebuia să fie interpretat de Emma Stone, iar cel al lui Affleck i-a aparţinut lui Ryan Gosling, actori care au mai jucat împreună în „Crazy, Stupid, Love“, însă, aceştia au fost nevoiţi să refuze propunerea din cauza programului mult prea încărcat.

În „Focus“, actriţa va interpreta rolul unei tinere începătoare în activitatea de escrocherie şi va colabora cu un şarlatan cu experienţă, personaj interpretat de Affleck.

Filmul este regizat de Glenn Ficarra şi John Requa şi este produs de Warner Bros.

Partenera din viaţa reală a lui Robert Pattinson a spus că, până în primăvară, şi-ar dori să primească şi alte propuneri de înregistrări.

Recent, Stewart a terminat turneul mondial pentru promovarea ultimului film din „Saga Amurg: Zori de Zi partea a II-a“, iar pe 21 decembrie se va lansa pelicula „On the Road“, ecranizarea romanului omonim al lui Jack Kerouac, în care actriţa apare în scene nud.
 

Filme



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite