Investigații despre cele mai periculoase organizații criminale mondiale, într-o nouă serie documentară pe National Geographic TRAILER

0
Publicat:

Serialul nominalizat la premiile Emmy "Ilegal cu Mariana van Zeller" ne conduce într-o călătorie fascinantă de investigații ce dezvăluie mecanismele interne ale celor mai periculoase piețe interlope și ale organizațiilor criminale din întreaga lume.

Mariana van Zeller, în noua serie documentară
Mariana van Zeller, în noua serie documentară

Descoperă fascinanta lume a ilegalității și a lumilor interlope globale alături de "Ilegal cu Mariana van Zeller: Lumi interlope", un serial care te va purta în adâncurile celor mai înfricoșătoare și misterioase piețe din lumea interlopă, în fiecare joi de pe 4 aprilie, ora 22:00 pe National Geographic.

În acest sezon, jurnalista premiată Mariana van Zeller explorează în profunzime noi lumi interlope emergente, cum ar fi traficul de organe, asasini plătiți, șantajul sexual și traficul de persoane peste granița dintre SUA și Mexic, pentru a înțelege mai bine oamenii implicați și modul în care funcționează aceste rețele.

Pe parcursul fiecărui nou episod, Mariana van Zeller dă dovadă de mult curaj și își asumă riscuri calculate pentru a aduce la lumină modul în care operarează aceste economii subterane de trilioane de dolari și pe oamenii din spatele lor. Jurnalista, câștigătoare a premiilor Peabody și duPont, oferă telespectatorilor o perspectivă profundă a lumii întunecate a pieței negre globale în seria "Ilegal cu Mariana van Zeller", ajunsă acum la cel de-al patrulea sezon.

În primul episod, Mariana van Zeller pătrunde în lumea dură a hașișului, drogul preferat al Europei. De la contrabandiștii din munții Marocului până la cumpărătorii din Europa, aceasta urmărește traseul aparent "ușor" al acestui drog pentru a dezvălui întunericul din spatele dealerilor, al ambarcațiunilor de contrabandă și al violenței în creștere.

Filme



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite