În martie, pe Disney+: printre premiere, filmul-concert fenomen „Taylor Swift | The Eras Tour“ și un nou sezon din „Grey’s Anatomy“

0
Publicat:

Disney+ îți aduce noi ocazii să râzi și să te încarci cu bună dispoziție! În luna martie, pregătește-te de comedii grozave, acțiune și explorare.

image

Pe 6 martie, are premiera al doilea sezon al comediei premiate Extraordinar (Extraordinary). Noi personaje amuzante se adaugă echipei, iar Jen continua seria de aventuri haioase în încercarea de a-și redescoperirii puterile și a rezolva situația cu iubitul ei, transformat în mod misterios într-o pisică. Nu rata distracția și zilele mai lungi și mai senine din această lună! 

Sunt prezente și seriale deja îndrăgite. Noi episoade din drama medicală Sezonul 20 din Anatomia lui Grey (Grey’s Anatomy) și sezonul 7 din serialul Station 19 ajung pe Disney+ pe 28 martie.

MOARTEA ȘI ALTE DETALII (DEATH AND OTHER DETAILS). 5 martie 

Având acțiunea plasată în lumea opulentă a celor bogați, „Moartea și alte detalii” o are ca personaj principal pe geniala și neliniștita Imogene Scott (Violett Beane), care se trezește în locul nepotrivit, la momentul nepotrivit (bine, vina îi aparține în totalitate), devenind suspecta principală a unei crime imposibile. Locul? Un transatlantic de lux modernizat. Suspecții? Fiecare oaspete răsfățat și fiecare membru extenuat al echipajului. Problema? Ca să-și dovedească nevinovăția, ea trebuie să facă echipă cu un om pe care îl disprețuiește: Rufus Cotesworth (Mandy Patinkin), cel mai mare detectiv din lume.

FOTOGRAF (PHOTOGRAPHER). 19 martie 

Acest documentar ne poartă într-o călătorie inedită alături de cei mai faimoși povestitori vizuali din lume. Fiecare episod urmărește viața unui fotograf emblematic, de la copilăria și începuturile carierei până la viața și demersurile zilnice. Prin intermediul poveștilor personale, materiale de arhivă, interviuri și filmări veritabile ale misiunii lor curente, veți cunoaște în profunzime evoluția fiecărui fotograf, cum s-a regăsit în spatele aparatului foto și cum sunt create imagini extraordinare.

X-MEN `97. 20 martie

"X-Men '97" readuce în prim plan epoca emblematică din anii 1990 când X-Men, mutanții ce își folosesc puterile pentru a apăra o lume ce îi urăște și se teme de ei, se confruntă cu ceva nemaiîntâlnit, forțați să se confrunte cu un viitor periculos și neașteptat.

REVOLTA LUI NELL [RENEGADE NELL]

Anglia, anul 1705. Nell Jackson este acuzată pe nedrept de crimă și devine fugar împreună cu surorile ei. Nell jefuiește călători pentru a supraviețui. Ajutată de un partener cu puteri supranaturale, un spirit mic și curajos pe nume Billy Blind, Nell realizează că a fost pusă în această situație cu un motiv. Un motiv mai important decât și-ar fi putut imagina: să pună capăt unui complot împotriva Reginei Angliei.

REGINELE – SEZONUL 1 (QUEENS). 5 martie 

Documentarul „Reginele” vă poartă într-o călătorie fascinantă prin șase locuri exotice și îndepărtate ale planetei, unde regatele conduse de cele mai puternice lidere din lumea animală își stabilesc teritoriile. Aceste regine sunt surori, mame singure și chiar bunici, iar poveștile lor despre rezistență, putere, dragoste și pierdere sunt dezvăluite în premieră în acest documentar captivant. Ultimul episod aduce un omagiu femeilor remarcabile care își dedică viețile pentru a documenta și proteja aceste regine ale naturii.

TAYLOR SWIFT | THE ERAS TOUR (TAYLOR'S VERSION). 15 martie

Un film-concert care prezintă cel mai de succes turneu muzical din toate timpurile va cuprinde 5 piese acustice, inclusiv Cardigan, piese care nu au mai fost difuzate în cinematografe sau pe VOD.

Filme



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite