Actori de succes, la audiţiile pentru rolurile care i-au făcut faimoşi

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Actriţa Emma Stone este Olive Penderghast, în filmul
„Easy A/ Păcătoasa FOTO Hepta
Actriţa Emma Stone este Olive Penderghast, în filmul „Easy A/ Păcătoasa FOTO Hepta

Înainte de a deveni faimoase, starurile de la Hollywood au trecut printr-o serie de audiţii, mai mult sau mai puţin dure, pentru a-şi face cunoscut chipul pe marile sau pe micile ecrane.

De la actriţa Rachel McAdams, care s-a consacrat odată cu rolul din „The Notebook/ Jurnalul“ (2004), la actorul Hugh Jackman, cunoscut publicului larg pentru rolurile din franciza de succes „X-Man“, toate vedetele care au cunoscut succesul la Hollywood au fost, înainte de toate, suspuse unor „teste“.

Actori precum Russel Brand, Emma Stone, Seth Rogen, Rachel McAdams, dar şi alţii, au trecut proba de foc şi au devenit vedete de talie mondială.

Publicaţia americană „Times“ a alcătuit o listă ce conţine clipuri de la audiţiile actorilor pentru filme celebre.

Rachel McAdams: audiţiile pentru „The Notebook/ Jurnalul“ (2004) 

Filmul „The Notebook/ Junalul“ spune povestea tinerei Allie, interpretată de Rachel McAdams (36 de ani), care se îndrăgosteşte de Noah Calhoun (Ryan Gosling), la un carnaval. Părinţii ei, însă, nu consimt legătura fiicei lor, deoarece familia lui Noah nu este suficient de bogată şi cunoscută, şi hotărăsc să se mute cât mai departe de Noah.

Aaron Paul: audiţiile pentru serialul „Breaking Bad“ (2008)

Deşi de la sfârşitul anilor 1990 a avut o mulţime de apariţii în filme sau în seriale de televiziune, Aaron Paul (35 de ani) a cunoscut cu adevărat faima odată cu rolul personajului Jessie Pinkman, din serialul de succes „Breaking Bad“, intrat de curând, şi în grila de programe a postului de televiziune prin cablu HBO România.

Pentru rolul lui Jessie Pinkman, un student care-şi petrece majoritatea timpului fumând marijuana, până când îl reîntâlneşte pe fostul lui profesor de chimie, Walter White (Bryan Cranston), alături de care începe să producă metamfetamină, Aaron Paul a câştigat Premiul Emmy pentru Cel mai bun actor în rol secundar într-un serial dramă în 2010, 2012 şi 2014.

Matthew McConaughey: audiţiile pentru filmul „Dazed and Confused/ Marea Ameţeală (1993)

Pentru rolul personjaului David Wooderson, McConaughey a trebuit să intre în pielea unui tânăr care în ultima zi de şcoală ajunge la o petrecere unde sunt depăşite toate limitele. Toţi cei prezenţi la petrecerea din „Marea Ameţeleală“ consumă droguri şi alcool, pe acordurile muzicale ale unor trupe de rock, precum Aerosmith, Black Sabbath sau Kiss. 

Hugh Jackman: audiţiile pentru „X-Men“ (2000)    

Hugh Jackman (46 de ani) a realizat un rol memorabil în filmul „X-Men“, unde l-a jucat pe Logan/Wolverine, studentul profesorului Xavier (Patrick Steward), care este un solitar ce posedă puteri vindecătoare uimitoare, dar şi o furie intensă, animalică.

Emma Stone: audiţiile pentru „Easy A/ Păcătoasa“ (2010)

Olive Penderghast, interpretată de Emma Stone (26 de ani), este o liceeană americană tipică, până la un moment dat, când decide să devină „A-tipică“. Întrebată de cea mai bună prietenă a sa, Rhiannon (Aly Michalka), cum a petrecut weekend-ul, Olive, care nu făcuse nimic interesat, inventează o miniciună. Astfel, zvonul se răspândeşte prin tot liceul, iar Olive obţine lucrul cel mai râvnit de către orice adolescent: popularitatea.

Russel Brand: audiţii improvizate pentru „Forgetting Sarah Marshall / Înşelat de Sarah Marshall“ (2008)

Pelicula „Înşelat de Sarah Marshall“ este considerată „prima comedie romantică de tip dezastru“ din lume, conform cinemagia.ro. În „Înşelat de Sarah Marshall“, Russel Brand (39 de ani) interpretează rolul lui Aldous Snow, un rocker britanic care se combină cu fosta iubită a lui Peter Bretter (Jason Segel). Cei trei se întâlnesc, pe neaşteptate, într-o excursie în Hawaii, unde Peter plecase tocmai pentru a uita de Sarah Marshall.

Rose Byrne: audiţiile pentru „Get Him to the Greek/Adu-l urgent pe scenă!“ (2010)

„Adu-l urgent pe scenă!“ este rezultatul reîntâlnirii dintre Jonah Hill şi Russel Brand cu Nicholas Stoller, regizorul comediei „Înşelat de Sarah Marshal“. În acest film, actriţa Rose Byrne (35 de ani) o interpretează pe Jackie Q, un popstar-manechin, care este iubirea vieţii rockerului Aldous Snow.

Steve Carell: audiţiile pentru „Anchorman/ Un ştirist legendar“ (2004)

În filmul „Un ştirist legendar“, actorul Steve Carell (55 de ani) este Brick Tamland – prezentatorul rubricii meteo. Deşi Brick nu este un personaj foarte sociabil şi nu are mulţi prieteni, colegii săi de muncă nu uită niciodată de el atunci când pornesc într-o nouă „aventură“.

Seth Rogen: audiţiile pentru serialul „Freaks & Geeks“ (1999)

Serialul „Freaks & Geeks“ prezintă un Seth Rogen foarte tânăr, în rolul personajului Ken Miller – un tip pe cât de deştept, pe atât de sarcastic. Seth Rogen (33 de ani), devenit acum celebru, s-a descurcat de minune la casting şi a pus mâna pe un rol ce avea să-i schimbe viaţa.

Ellen Page: audiţiile pentru „Juno“ (2007)

Cu Ellen Page (28 de ani) în rolul principal, „Juno“ se prezintă ca o comedie inteligentă despre o adolescentă plină de viaţă, pe cale să descopere efectele unei sarcini neplanificate, la doar 16 ani. În timp ce majoritatea fetelor de vârsta ei sunt ocupate cu upgradarea paginii personale de pe Myspace sau Facebook şi de cumpărături, Juno (Ellen Page) este genul de adolescentă isteaţă şi capabilă să-şi trăiască viaţa după propriile-i reguli.

Filme



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite